Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Gânduri de sărbători... Sufletul este unitatea cu care se măsoară oamenii!

Sufletul este arcușul care atingând corzile inimii începe sa vibreze construind sunete care vor fi auzite numai de către cei care pot intra în acest flux sonor pătrunzând fiecare fibră a ființelor noastre prinse în melodia dulce a vieții prin care vom rosti gânduri/comori știute doar de noi care vom trăi aceleași sentimente de bine, frumos, adevăr și iubire.

A mai trecut un an...și iată-ne din nou în prag de sărbători!
Suntem mulțumiți că s-a dus/scurs acest timp de mare stress, cu întrebări fără răspunsuri, cu încercări grele pe care întreaga omenire a fost nevoită să le trăiască. Am fost cu toții martori neputiincioși în a direcționa sau soluționa lucrurile, martori care am fost forțați să acceptăm necondiționat întâmplarea evenimentelor dar fără putere de control asupra legilor cruciale ale existenței!
Mulți dintre cei dragi au plecat la ceruri mult prea devreme doar pentru că virusul i-au răpus nemilos...luându-le șansa de a-și împlini visurile încă în desfășurare!
Cei rămași suntem doar conștienți că puterile ne sunt extrem de limitate când este vorba de moarte și de viață! Cu timpul ne vom obișnui cu durerea absenței lor și vom trăi cu amintirile ce vor stărui necontenit!

Acum, când ne mai despart doar zile de un nou an, de un nou început, avem parcă teamă să ne dorim prea mult, sau, poate totul se va reduce la a avea sănătate de care ne este condiționată de fapt continuarea. Micile bucurii de altă dată ne sunt amplificate acum printr-o înțelepciune pe care am câstigat-o prin durere…
Ne vom agăța de o speranță și ne vom ruga la divinitate să avem putere de rezistență în lupta cu viața! Suntem clipe în universul timpului care trece peste noi… marcându-ne existența și impregnându-ne cu virtuți pe care poate le-am minimalizat întrucâtva în trecut: Răbdare, Iubire, Generozitate, Compasiune, valori umane care ne șlefuiesc devenirea și ne sculptează personalitati înnobilate de bine, adevăr și frumos! Ierarhia valorilor capătă sensuri estetice și proporții îmbogățite de noile experiențe care ne-au schimbat balanța adevărurilor!

Sigur vom prețui mai mult prezența celor dragi din viața noastră, fie ei alături sau la distanță fizică!
Comunicarea sufletească ia o amploare nemăsurată în acest timp! Realizăm că tot ceea ce contază este să ne avem unii pe alții umplându-ne universul interior cu comori prețioase asemeni prieteniei și dăruirii de sine pentru cauze umanitare.

Vă urez la toți oamenii dragi inimii mele, sărbători pline de iubire, armonie, compasiune, generozitate, speranță și multă sănătate!

La Mulți Ani 2022!
Cu aleasă afecțiune și prețuire,

Ligia





Ligia Vascan     12/22/2021


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian