Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Servicii Imobiliare pe luna Iulie 2021 in Toronto si imprejurimi

Vânzările de locuințe din iunie au crescut comparativ cu anul trecut, dar au rămas sub vârful din martie 2021 și au fost mai mici decât numărul de tranzacții raportate pentru mai 2021, în concordanță cu tendința sezonieră regulată. Prețul mediu de vânzare în iunie a crescut față de anul trecut, dar rata anuală de creștere s-a moderat comparativ cu ultimele trei luni.

REALTORS® din zona mai mare din Toronto a raportat 11.106 vânzări prin intermediul sistemului MLS® al TRREB în iunie 2021 - în creștere cu 28,5% față de iunie 2020. Privind GTA în ansamblu, creșterea vânzărilor de la an la an a fost cea mai puternică pe segmentul de apartamente de tip condominiu, atât în orașul Toronto, cât și în unele suburbii din jur. Raportate pe lună, atât vânzările efective, cât și cele ajustate sezonier au continuat să scadă în iunie.

„Am văzut trecerea activității pieței de la un ritm record la un ritm robust în ultimele trei luni. Deși acest lucru ar putea oferi o oarecare ușurare cumpărătorilor de locuințe pe termen scurt, o reluare a creșterii populației bazată pe imigrație este asteptata in viitorul apropiat. În timp ce obiectivul principal al factorilor de decizie politică a fost reducerea artificială a cererii, singura soluție pe termen lung de accesibilitate este creșterea ofertei pentru a satisface nevoile permanente de locuințe într-o regiune în creștere ”, a declarat președintele TRREB, Kevin Crigger.

În toate segmentele de piață majore, creșterea de la an la an a vânzărilor a depășit cu mult creșterea înregistrărilor noi în aceeași perioadă, indicând continuarea condițiilor de piață stricte, caracterizate de concurența dintre cumpărători și creșterea puternică a prețurilor. De la o lună la alta, prețurile medii reale și ajustate sezonier au scăzut în iunie.

Indicele compozit MLS® Home Price Index din iunie 2021 a crescut cu 19,9% față de an. Prețul mediu de vânzare pentru toate tipurile de case combinate a crescut cu 17% în aceeași perioadă de timp, până la 1.089.536 USD. În timp ce creșterea prețurilor a continuat să fie determinată de segmentele de piață cu creștere scăzută, este important de menționat că prețul mediu al apartamentelor în condominiu a crescut cu peste 8% față de iunie 2020, depășind cu mult inflația.

Lumea Virtuala a Serviciilor Imobiliare

După cum știm cu toții, Pandemia COVID-19 a schimbat modul în care operează lumea. Serviciile Imobiliare sint considerate serviciii esențiale, ceea ce înseamnă că au fost reglementate rutine normale atât pentru a beneficia de siguranța clienților și a agenților.
Va putme oferi o platforma online unde vânzătorii își pot solicita evaluarea la domiciliu direct prin intermediul emailului si a webiteului.
Pur și simplu introduceți adresa dvs. curentă, informații generale despre proprietate și informații de contact, si veti primi electronic cea mai actualizată estimare a casei dvs. în termen de 24 de ore.
Acest lucru nu numai că se poate face de la distanță, dar este și eficient și convenabil pentru dvs.

Din perspectiva cumpărătorilor, ideea de a cumpăra o casă într-o pandemie ar putea fi neliniștitoare. Eu vă poate asigura că procesul poate fi la fel de accesibil în timp ce rămâneți protejat.
Cu posibilitatiea vizualizarii virtuale 3D a proprietatilor, vă puteți face o idee completă despre proprietatea care vă interesează din confortul și siguranța propriei case.
Pentru a accesa baza de date cu listări, accesați pagina noastră Just Listed și primiți primele informații despre cele mai noi proprietăți de pe piata.

Deși s-ar putea să nu funcționeze ca de obicei acum, eu ma angajez să vă ofer instrumentele de care aveți nevoie pentru a participa la serviciile imobiliare online, pentru a verifica informațiile despre proprietate de la distanță și multe altele!


Liliana Usvat - Agent Imobiliar
Homelie Eagle Realty Inc Brokerage | E-mail: lilianausvat@yahoo.com
Tel 416-708-7454 | Website: www.lilianausvat.com






Liliana Usvat - Agent Imobiliar    7/9/2021


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian