Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Piata Imobiliara Aprilie 2021 din Toronto si imprejurimi


Creșterea prețurilor imobiliare a atras atenția aproape tuturor, de la politicieni, economiști, creditori până la critici. A vorbi despre bunuri imobiliare a devenit la fel de obișnuit ca a vorbi despre vreme. Și ce au în comun? Nici noi nu avem controlul.

Deci, dacă nu puteți controla prețul, ce puteți controla?

1. Asigurați-vă că sunteți pre-aprobat. Numărul unu: dacă nu puteți asigura o ipotecă și faceți o ofertă, riscați să vă pierdeți depozitul. Trebuie să înțelegeți în mod clar cât de mult vă puteți permite să cheltuiți și ar putea fi în interesul dumneavoastră să vă uitați la o rată excelentă de pre-aprobare.

2. Adunați documentația, astfel încât să reflecte cu exactitate cine sunteți financiar. O listă tipică include identificarea, listarea activelor dvs., dovada venitului, cum ar fi taloanele salariale, scrisoarea de angajare și avizul de evaluare, dacă sunteți independent. Și informații despre suma datoriilor pe care le puteți purta.

3. Citiți „fine print” - pre-aprobarea dvs. va evidenția date importante, cum ar fi rata ipotecară și toți termenii și condițiile. Pre-calificarea nu este suficientă pe această piață, deoarece majoritatea vânzătorilor nu sunt susceptibili nici măcar de a oferi o ofertă fără o scrisoare de pre-aprobare.

Date Statistice

CONFIDENȚA CONSUMATORILOR ȘI TARIFE SCĂZUTE A INTERESULUI ÎN CAZUL VÂNZĂRILOR CASE ÎN GTA TORONTO, ONTARIO, 6 aprilie 2021-Pentru a treia lună consecutivă a anului 2021, vânzările record de locuințe au continuat în martie în zona Greater Toronto (GTA), cumpărătorii profitând de costuri favorabile de împrumut și îmbunătățirea continuă în multe sectoare ale economiei. GTA REALTORS® a raportat 15.652 vânzări în martie 2021 - aproape dublu față de martie 2020. Deși vânzările au fost puternice, este important să ne amintim că pentru a doua jumătate a lunii martie 2021, suntem comparându-se cu impactul inițial al COVID-19 în a doua jumătate a lunii martie 2020, când activitatea de vânzări a scăzut dramatic.

Având în vedere acest lucru, este important să se ia în considerare creșterea anuală a vânzărilor pentru perioada pre-COVID (1-14 martie 2020) și pentru perioada COVID (15-31 martie 2020):

• Au fost raportate 6.504 vânzări în primele 14 zile din martie 2021 - cu 41% mai mult comparativ cu perioada pre-COVID din martie 2020. •

Au fost raportate 9.148 de vânzări între 15 martie și 31 martie 2021, o creștere de 174% comparativ cu perioada COVID din martie 2020.

Acesta este un memento clar al impactului inițial pe care COVID-19 l-a avut asupra pieței imobiliară și a economiei generale a acum un an. "Încrederea în redresarea economică, împreună cu costurile scăzute ale împrumuturilor, au susținut luna trecută un ritm record al vânzărilor de locuințe.

În timp ce activitatea robustă a pieței este indicativă a optimismului larg răspândit de consum, aceasta evidentiaza, de asemenea, lipsa de inventar pe piața imobiliară GTA, cu implicații pentru accesibilitate ", a declarat președintele TRREB, Lisa Patel.

Deși a reprezentat o creștere puternică de la an la an, rata anuală de creștere a listelor noi a fost cu mult sub cea a vânzărilor. "Cu o creștere a vânzărilor care depășește creșterea listarilor, inclusiv în segmentul pieței de apartamente, concurența dintre cumpărători în unele segmentele de piață și potențialul de creștere a prețurilor de peste 10% ar putea continua fără o creștere semnificativă a ofertei de case disponibile pentru vânzare. Acest lucru va deveni mai evident pe măsură ce creșterea populației ( prin aducerea de noi imigranti) se va relua în anul următor ", a subliniat Jason Mercer, analistul de piață al TRREB.

Indicele de referință compozit MLS® Home Price Index pentru martie 2021 a crescut cu 16,5% față de martie 2020. Prețul mediu de vânzare la $1.097.565 a crescut cu 21,6% în aceeași perioadă. Urmând tendința recentă, vânzările de case în regiunile din jurul orașului Toronto au condus la creșterea prețurilor. "Starea actuală a pieței a revigorat discuțiile cu privire la intervențiile politice potențiale din partea cererii. Politicile axate pe cerere, cum ar fi impozitul pe câștigurile de capital pentru rezidențele primare, pot avea un impact pe termen scurt, dar pot fi, de asemenea, pline de consecințe neintenționate, cum ar fi înăbușirea în continuare a ofertei de listări.

Ministrul federal responsabil cu portofoliul de locuințe a declarat că guvernul său nu va dispune de o astfel de opțiune de politică, care este decizia corectă. Spunem de prea mult timp că factorii de decizie politică trebuie să se concentreze pe obiectivul pe termen lung de creștere a ofertei de locuințe pentru a satisface cererea actuală și viitoare ”, a declarat CEO-ul TRREB, John DiMichele.


Liliana usvat Agent Imobiliar |Homelife Eagle Realty Inc Brokerage | Tel 416-708-7454
E-mail: lilianausvat@yahoo.com | Web: www.lilianausvat.com






Liliana Usvat     4/15/2021


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian