Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Romïżœnii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivïżœ 2024
Articole Arhivïżœ 2023
Articole Arhivïżœ 2022
Articole Arhivïżœ 2021
Articole Arhivïżœ 2020
Articole Arhivïżœ 2019
Articole Arhivïżœ 2018
Articole Arhivïżœ 2017
Articole Arhivïżœ 2016
Articole Arhivïżœ 2015
Articole Arhivïżœ 2014
Articole Arhivïżœ 2013
Articole Arhivïżœ 2012
Articole Arhivïżœ 2011
Articole Arhivïżœ 2010
Articole Arhivïżœ 2009
Articole Arhivïżœ 2008
Articole Arhivïżœ 2007
Articole Arhivïżœ 2006
Articole Arhivïżœ 2005
Articole Arhivïżœ 2004
Articole Arhivïżœ 2003
Articole Arhivïżœ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Ziua copilului

Ziua internațională a copilului a coincis cu prima zi din a doua etapă a programul de relaxare, după recluziunea la domiciliu și prin alte părți, potrivit sloganelor“ Stau acasă!/Stai acasă!/Stăm acasă!/Stați acasă!”. Valabile în continuare, ca și masca și mănușile… “Totul va fi bine!”. Oare?

Ce ocazie mai bună decât aceasta, pentru a aduce în discuție educația copiilor, încă de la grădiniță (chiar de la creșa!). Copii sunt viitorul. Ce fel de viitor va avea lumea fără o educație sexuală, fără restricții, fără tabuuri, încă din fragedă pruncie?

Așa că, unele televiziuni au organizat talk show-uri, având grijă ca taberele moderne, civilizate să fie în majoritate față de cele retrograde, conservatoare, piedici în calea progresului… Vipuri, jurnaliști,politruci și politroace ( chiar mame!) au fost la înălțimea imperativelor vremii, a noii ordini mondiale,patronate de ONU.

De la începutul mileniului trei (2008) ONU a lansat un proiect măreț pentru o Nouă Ordine Mondială, United Nations, New World Worder,



care are în vedere realizarea obiectivelor globale de dezvoltare durabilă până în 2030, premiză pentru instaurarea unei împărății pământești, până în 2050, în care vor domni fericirea, bunăstarea și libertatea (Sic!). Pentru atingerea acestui țel, sufletele copiiilor trebuie să primească virusuri care să producă anticorpi la vechea ordine, cu o normalitate învechită. Depravarea lumii și disoluția familiei tradiționale, prin educație,-un deziderat al viitorului luminos,- sunt promovate de UNICEF (United Nations International Children's Emergency Fund).
După cât de zdențuiă, de sfâșiată de tensiuni, arată lumea , 2030 este pe muchie de cuțit, iar 2050 ține de delirium tremens.
ONU propune, dar numai Dumnezeu dispune. Iisus Hristos, Mântuitorul lumii, are un alt proiect, al unei Impărății Cerești, care se va realiza negreșit și care nu va avea sfârșit. De aceea spune:
„Lăsați copiii să vină la Mine și nu-i opriți, că a unora ca aceștia este împărăția lui Dumnezeu./Adevăr vă spun: Cel ce nu va primi împărăția lui Dumnezeu ca un copil, nu va intra în ea“./Și luându-i în brațe, Și-a pus mâinile pe ei și i-a binecuvântat. (Marcu 10,14-16,BVA)
Ziua internațională a copilului a vorbit despre orice, numai despre aceasta nu.






Nicușor Gliga     6/2/2020


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian