Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
La Multi Ani Observator !

LA MULŢI ANI, OBSERVATOR!
LA MULŢI ANI, DRAGI PRIETENI DIN CANADA!

Ca pentru fiecare dintre noi, şi pentru mine, pagina 2019 a calendarului vieţii este scrisă până jos. O citesc şi mă bucur , şi sunt nostalgică, şi râd, şi-mi fac planuri, îmi reproşez, trag linie, socotesc, mă confrunt şi eu cu toate stările fireşti pe care le încearcă un om la finalul unui an şi începutul altuia.
Niciodată nu realizăm tot ce ne dorim şi nici nu avem numai zile mareţe, pentru că viaţa este normală şi normalitatea ei înseamnă diversitate de evenimente, şi implicit de sentimente. Până la urmă, ce poate fi mai frumos decât această diversitate, acest firesc, pe care l-am petrecut şi eu, ca voi toţi, în 2019?

Pentru că frumosul se spune, vreau să vi-l împărtăşesc. Anul 2019 a fost bun şi mi-a dat putere să finalizez multe lucruri dragi. Nu pot să nu mă bucur de faptul că mi-au fost alaturi oameni dragi printre care în prim plan se află : mama mea, care a plecat spre împlinirea celui de-al 95-lea an de viaţă, cu mintea limpede, pe propriile picioare şi cu dorinţa şi puterea de a rezolva singură problemele curente; fiul meu şi familia lui, binecuvântată, cu zece ani în urmă, cu minunea numită Antonia, care ne bucură zilnic cu farmecul şi realizările ei; prietenii vechi şi noii prieteni, cei cu care m-am îmbogăţit în acest an, etc.

Trăinicia prieteniei reprezintă pentru mine perla care împodobeşte aceasta bijuterie, cu strălucirea fiecărui an. Aici, la loc de onoare se află numele : Observatorul de Toronto şi directorul său, Domnul Dumitru Popescu.
Gândul că ,,dincolo de ocean”, ,,într-un îndepărtat continent”, există oameni pe care i-am văzut doar în imagini, ale căror gânduri şi suflete rezonează cu al meu, este cel mai frumos lucru care mi se poate întampla. Aceasta este bucuria din care izvorăsc aceste cuvinte sincere, care zboară spre dumneavoastră acum, la pragul dintre cei doi ani, 2019 şi 2020.
Trecându-mă printre colaboratorii permanenţi, primind periodic veşti referitoare la evenimentele Observatorului şi ale românilor din Canada, mi-aţi bucurat mintea şi sufletul. În aceeaşi măsură, m-aţi onorat, dând publicităţii gândurile şi realizările mele scriitoriceşti, pe care vi le-am împărtăşit.

Toate evenimentele culturale majore ale acestui an au fost marcate de veşti dinspre dumneavostră către mine şi invers. Mai multe grupaje poetice, eseuri, cronici expediate către dumneavoastră, veşti despre volumul meu de proză ,, Imagini din holograma gândurilor “ apărut la Editura Dandes Press/ 2019, precum şi mesajele de salut prietenesc au fost onorate prin spaţii în Observator. Sunt dovada unei serioase şi trainice colaborări, pentru care vă mulţumesc, pe care mi-o doresc mulţi ani în continuare.
Cu aceeaşi urare de multi ani se încheie mica mea destăinuire.

Astăzi încept Sarbătorile de iarna. Este Ajunul Crăciunului. Vor urma celelalte sărbători şi Noul An.
Pentru toate , tuturor românilor din îndepărtata Canadă, le doresc :
LA MULTI ANI FRUMOSI, CU REALIZARI DEPLINE !
LA MULTI ANI, OBSERVATOR! LA MULTI ANI, DRAGI PRIETENI!

Cu drag, Vini Popescu- Alexandria, Teleorman, România.






Vini Popescu-    12/24/2019


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian