Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2021
Articole Arhivă 2020
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002
 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Lansarea proiectului Satul Inteligent

Bună ziua!

Avem plăcerea să vă informăm despre lansarea unui proiect nou care este în interesul și beneficiul tuturor românilor, atât din țară cât și din diaspora.

Având în vedere numărul mare de români plecați în străinătate care încă urmăresc și sunt la curent cu ultimele știri din țară și care intenționează să revină în România pentru a investi, considerăm că vestea lansării proiectului Satul Inteligent este de mare interes pentru publicul cititor al dumneavoastră care va aprecia inițiativa și parteneriatul media făcut cu noi.

Satul Inteligent este un proiect unic ce are la bază un model propriu de organizare a unei comunități ce va deveni în timp atât o zonă turistică cât și un centru de recreație pentru cei care vor alege să investească în această idee.

Satul Inteligent urmărește construirea unui ansamblu de aproximativ
1.000 de locuințe și formarea unei comunități anexe cu un stil de gândire și cu practici inovative unice în lume.

Noi vă propunem o colaborare în scopul promovării acestui proiect pe canalele dumneavoastră pentru a obține deschiderea și momentumul pe care această idee le merită și pentru a le da șansa tuturor românilor din diaspora să aleagă dacă doresc să se implice în acest proiect.

În scopul promovării, vă oferim un material video realizat integram de echipa Smart Village România, material video ce conține toate detaliile cheie ale acestui proiect.

Totodată, în introducerea materialului video, vă recomandăm textul următor:”Dragi români, imaginați-vă cum ar fi să vă întoarceți acasă și să faceți parte dintr-o comunitate în care veți cunoaște fericirea așa cum nu ați găsit-o nicăieri în lume. Este timpul să investim în România și să arătăm lumii că cea mai bună idee de Sat Inteligent este cea lansată din România. Vă invităm să ne fiți alături atât ca și parteneri, dar și ca investitori în acest proiect de anvergură ce se naște chiar în timp ce citiți acest articol. După o muncă de planificare de 6 ani, fundamentele proiectului sunt puse la punct și suntem gata de START.
Sunteți alături de noi? Pentru a afla mai multe detalii, vă invităm să urmăriți materialul video http://satulinteligent.ro/emisiuni-tv/ ”.

Totodată, vă vom ține la curent cu ultimele noutăți din desfășurarea proiectului.

Dacă considerați utilă informația pentru cititorii dumneavoastră, suntem deschiși să vă răspundem la întrebările dumneavoastră sau ale cititorilor dumneavoastră și putem planifica un interviu cu coordonatorul proiectului.

De asemenea, dacă se dovedește că proiectul este unul de interes pentru cititorii dumneavoastră, putem organiza o conferință în țara dumneavoastră, împreună cu instituția pe care o reprezentați, pentru un impact mai mare și o apropiere mai strânsă față de citirori.

Contact:
office@satulinteligent.ro
+40736 870 180


office@satulinteligent.ro    2/22/2018


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian