Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Romïżœnii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivïżœ 2024
Articole Arhivïżœ 2023
Articole Arhivïżœ 2022
Articole Arhivïżœ 2021
Articole Arhivïżœ 2020
Articole Arhivïżœ 2019
Articole Arhivïżœ 2018
Articole Arhivïżœ 2017
Articole Arhivïżœ 2016
Articole Arhivïżœ 2015
Articole Arhivïżœ 2014
Articole Arhivïżœ 2013
Articole Arhivïżœ 2012
Articole Arhivïżœ 2011
Articole Arhivïżœ 2010
Articole Arhivïżœ 2009
Articole Arhivïżœ 2008
Articole Arhivïżœ 2007
Articole Arhivïżœ 2006
Articole Arhivïżœ 2005
Articole Arhivïżœ 2004
Articole Arhivïżœ 2003
Articole Arhivïżœ 2002


Salut România, salut diaspora!

În urmă cu exact un an sub titlul “Salut România” am publicat primul articol din revista “Glas Comun”, între timp au apărut foarte multe articole din și despre diaspora așa că nou titlu aniversar este cel de sus “Salut România, salut diaspora!”.
Punerea în ”pagin㔠(on-line) a pornit de la insistențele părintelui Radu Botiș, pe care l-am cunoscut oarecum întâmplător (dar de fapt nimic nu-i întâmplător pe lumea acesta). Părintele a propus numele “Glas Comun” pentru a sugera astfel intenția de ecumenism a revistei, pornind de la sintagma”…la realizarea căreia sunt așteptați să-și aducă aportul toți iubitorii de Hristos”. A rămas și este Glas Comun… glasul mai multor confesiuni creștine pe teme culturale.
După câteva încercări, am stabilit să publicăm, câte un articol pe zi lucrătoare (luni - vineri), regulă de la care ne vom abate numai în cazuri de “forță majoră”. Așa a și fost, am publicat cu câteva excepții, câte un articol pe zi… Excepțiile au constat în, două articole pe zi sau în articole publicate sâmbăta și duminica, legate în general de sărbători religioase sau alte evenimente.
Revista a crescut văzând cu ochii, și slavă Domnului, am avut suficiente articole să asigurăm ritmicitatea publicarii, iar acum la aniversarea de un an, revista se mândrește cu cele peste 330 de articole publicate, cu cei peste 90 de autori de diferite confesiuni și orientări. Articolele sunt grupate în 16 categorii ce acoperă aproape toate genurile literare, de la poezie la roman, trecând prin reportaje, studii, meditații și predici. Printre cei mai prolifici autori trebuie să îi amintim pe: părintele Radu Botiș, Ligya Diaconescu, părintele Petru Berbentia, Liviu-Florin Jianu, Victoria Duțu, Ionuț Caragea, Klara-Lucia Losonczy, Dan Somnea, Luan, dar lista e lungă pînă la 90… Transmitem mulțumiri la toți cei ce au contribuit într-un fel sau altul la succesul revistei și îi așteptăm si pe viitor să ne mai trimită materiale. Mulțumim în mod special domnului Florin Bădican pentru bunăvoința de a ne trimite spre publicare fragmente din romanul domniei sale “Infernul roșu”, sperăm să primim în continuare noi materiale.
Și din punct de vedere al audienței s-a înregistrat de asemenea o creștere aproape continuă, culminând cu luna ianuarie 2009, când s-au înregistrat 2.930 de vizitatori unici cu 6.099 afișări, situând situl pe locul 145 la secțiunea spiritualitate de la www.Trafic.ro. Majoritatea (peste 90%) vizitatorilor, după cum este și normal, sunt din România, dar avem peste 100 de accese și din țări ca Republica Moldova, Satele Unite, Canada, Germania, Italia, Spania sau Franța, ceea ce reflectă puterea diasporei din aceste țări.
În final, rog pe Bunul Dumnezeu să ne îndrume pașii în continuare pentru a putea slăvi numele Lui prin modestele noastre mijloace!
Doamne ajuta!

PS: În scurt timp conținutul CD-ului omagial va putea fi vizualizat pe net!






Losonczy Alexandru     2/12/2009


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian