Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Nicolae Constantin Paulescu si noi


Istoria o fac si învingătorii si învinsii. Deopotrivă. Însă, de scris o scriu numai învingătorii. Bineînteles potrivit vointei lor. De câte ori voiesc ei Adevărul?... De câte ori le convine ca acesta să fie aflat?... Ori măcar căutat…

Al doilea Război Mondial a schimbat fata lumii. Si s-a sfârsit acum mai bine de o jumătate de veac. Stiti asta, dragii mei.
Dar stiti si cine l-a câstigat? Cine l-a câstigat în fapt? Cine-i realul lui câstigător?...
Încă în 1921 Profesorul Doctor Nicolae Constantin Paulescu (1869-1931) descoperă insulina. Substanta care, an după an, salvează vietile a milioane si milioane de suferinzi de diabet. Care îi este brevetată de Ministerul Industriei si Comertului la 10 aprilie 1922, sub denumirea de «pancreină». Dar pentru care Banting si McLeod primesc, în 1924, Premiul Nobel.
„La 7-8 luni de la aparitia rezultatelor definitive ale lui N.C. Paulescu în presa stiintifică internatională(;) F.C. Banting si C.H. Best, lucrând în laboratorul de fiziologie al profesorului McLeod de la Universitatea din Toronto, fac publice rezultatele obtinute în aceeasi directie si revendicate ca fiind ale lor. Adevăratul descoperitor protestează si produce dovezile necesare, sprijinit de o parte a lumii stiintifice a vremii, dar nu mai poate împiedica marea nedreptate abil regizată de forurile occidentale (probabil si sub anumite presiuni evreiesti, având în vedere proasta reputatie de antisemit pe care si-o crease savantul român). Banting si McLeod primesc Premiul Nobel(;). Se comitea astfel, cu o abjectie senină, probabil cea mai mare escrocherie din istoria stiintifică a secolului XX.”(Răzvan Codrescu, Doctorul Nicolae C. Paulescu sau stiinta lui Scio Deum Esse, în volumul Doctorul Nicolae C. Paulescu sau Stiinta mărturisitoare, Crestomatie, note si tablou bio-bibliografic de Răzvan Codrescu, Editura Christiana, Bucuresti, 2002, pag. 19-20)
Escrocherie nici până astăzi reparată! (Oare de ce?...) Escrocherie despre care Dr. V. Trifu mărturiseste public în 1944: „medici evrei m-au rugat să intervin pe lângă profesorul Paulescu si să-l rog să nu mai combată jidovimea, ca să poată întreprinde ei, evreii, o campanie de pe urma căreia dânsul va obtine, cu sigurantă, Premiul «Nobel». Dar profesorul a refuzat categoric si a preferat să se lase furat”. (Dr. V. Trifu, Profesorul Paulescu 1869-1931, Introducere la volumul Dr. N.C. Paulescu, Fiziologie filosofică, vol. I, Notiunile de „Suflet” si „Dumnezeu” în Fiziologie, Editie îngrijită de Dr. V. Trifu, Fundatia regală pentru Literatură si Artă, Bucuresti, 1944, pag. 26)

«Să nu mai combată jidovimea»!
Dară cum anume o «combătea»?

„A adresat, în 1921, o lungă «Scrisoare către ovrei» (Paulescu, Cele patru patimi, - «Scrisoare către Ovrei», pag. 182-211), în care le arăta, cu propriile lor mărturii, intentiile criminale si vitiile, în care s-au scufundat, - de ce sunt urâti de lume, - ce soartă nenorocită îi asteaptă.
Le vorbia despre legea divină a Iubirii si-i chema în sânul Bisericii lui Christos”.(Dr. V. Trifu, opera citată, pag. 45)
„Nu mai chinuiti Omenirea, întretinând Discordia si provocând revolutii si războaie.
Lăsati lumea în pace, - si binefacerile Păcei se vor revărsa asupra voastră.
Dar, mai presus de toate, cereti lui Dumnezeu să aibă milă de voi si să vă dea putină întelepciune, ca să nu mai persecutati Crestinismul, si chiar să vă întoarceti la Doctrina sublimă a lui Christos… pe care, în starea actuală de turpitudine morală, în care putreziti, n-o puteti pricepe”.(Nicolae C. Paulescu, Cele patru patimi si remediile lor, Editura Cartea Românească, Bucuresti, 1921, pag. 211)

„«Ovreii au rămas o natie.
Această natie e convinsă că Imperiul lumii îi apartine.
Ea nu are ca mijloc de a realiza aceasta, decât coruptia spiritelor care duce la descompunerea socială.
Pentru a conchide, zicea Marchizul de la Tour du Pin, cu două decenii înainte (Marquis de la Tour du Pin: Vers un Ordre social chrétien (1907), citat de Leon de Poncins în La mystérieuse international juive, Paris 1936, pag. 272), emanciparea noastră depinde de sistemul Părintilor nostri:
a) A nu se trata Ovreii decât ca străini, si ca străini primejdiosi.
b) Să se recunoască si să se abjure toate erorile filosofice, politice si economice cu care ei ne-au otrăvit.
c) Să se reconstituie în ordinea economică, ca si în ordinea politică, organele vietii proprii, care ne făceau independenti fată de ei, si stăpâni la noi acasă».
Iar Voltaire, care, desi nu era nici ateu, nici materialist, voia să combată totusi Catolicismul, - ca să placă asociatiei oculte a Masoneriei, - nu s-a putut împiedica să scrie categoric, cu aproape două veacuri înainte, în «Dictionnaire Philosophique»:
«Ovreii cred că într-adevăr, într-o zi, prezicerile oracolelor lor se vor îndeplini si că ei vor avea împărătia pământului.»
Profesorul Paulescu era mult mai putin vehement ca altii. Totusi, o adevărată furie a cuprins pe conducătorii Iudaismului, si, fireste, pe numerosii lor «prieteni»(;).
Totusi, medicii evrei continuau să-i trimită pe coreligionarii lor, pentru ca profesorul Paulescu, bun si iertător, în fata durerii, să le descurce cazurile inexplicabile si să încerce să vindece pe cele disperate”.(Dr. V. Trifu, opera citată, pag. 46)
Profesorul Paulescu, căruia „Clinica, Biologia si Fiziologia i-au revelat cu o splendidă claritate, pe Creator, - «Cauza primară»:
«Demonstratia existentei unei cauze primare a vietii, nematerială, unică, înteleaptă, este termenul sublim la care ne conduce Fiziologia.
Această Cauză primară este Dumnezeu», proclama Paulescu în fata studentilor săi uimiti si fermecati. (Paulescu, Notiunile de «Suflet» si «Dumnezeu» în Fiziologie – lectie făcută la 18 februarie 1905, la Facultatea de Medicină din Bucuresti)” (Dr. V. Trifu, opera citată, pag. 30)

Dorinta curată si fierbinte de a Îi sluji lui Dumnezeu: iată ce-i leagă întreolaltă pe profesor si pe tineretul nationalist Român!
Când, „la 23 martie 1924 începe la Curtea cu Jurati din Bucuresti judecarea asa-zisului complot al Studentimii împotriva propriului guvern(;), are loc celebra depozitie de martori din partea Istoriei si din partea Divinitătii a prof. dr. Nicolae Paulescu(;):
«Onorată Curte!
Onorati jurati!
Cauza ajunsă în judecata domniilor d-voastră nu este tentativa decisă sau intentia neconcretizată a unor tineri studenti de a întrebuinta violenta în raporturile dintre guvernati si guvernanti.
Cauza ajunsă în judecarea domniilor d-voastră nu este vreo ostilitate mai mult sau mai putin antisocială împotriva populatiei evreiesti pasnice, muncitoare si până la proba contrară prezumată a fi loială cu statul care o găzduieste si în care trăieste.
Natiunea Română a creat Statul Român. Natiunea Română este singura răspunzătoare în Istorie. Dacă piere România, nu altii, ci singuri noi, românii, vom fi vinovati.
Responsabilitatea aduce dreptul de a conduce si, înainte de aceasta, dreptul la apărare.
Românii sunt un popor pasnic si o natiune constientă. Suntem toleranti cu străinii pentru că avem legitimitate pe pământul strămosesc si pentru că nu ne lipseste capacitatea de a asimila de bună voie.
Onorată Curte!
Onorati jurati!
Cauza ajunsă în judecata domniilor d-voastră este cea mai mare primejdie natională si socială din istoria de două milenii a poporului nostru.
Cauza ajunsă înaintea domniilor d-voastră este conspiratia Fortelor Oculte mondiale de a ni se lua dreptul la suveranitate si de a fonda aici în spatiul carpato-ponto-dunărean Israelul european.
Israelul european: stat bi-national cu evreii clasă conducătoare si exploatatoare în calitate de natiune învingătoare si cu noi, românii, clasă subordonată si exploatată în calitate de natiune învinsă.
În România nu există antisemitism nativ scop în sine din ură de rasă sau ură de religie. În România există numai un antisemitism reactiv de legitimă apărare împotriva unei agresiuni din exterior în complicitate cu trădare din interior.
Onorată Curte!
Onorati jurati!
Înainte de a vă retrage în camera de deliberare si înainte de a lua o decizie, vă adresez o rugăminte. Vă adresez rugămintea să vă gânditi că sunteti exponentii unei natiuni căreia Dumnezeu îi interzice a se sinucide.
Rugămintea că n-aveti chiar dreptul să uitati cele 34 generatii premergătoare de români care vă privesc din cer si din pământ.
Rugămintea să vă gânditi că nu aveti chiar întreg dreptul de a nu tine seama de ce asteaptă si de ce nădăjduiesc de la d-voastră următoarele generatii de români.
Onorată Curte!
Onorati jurati!
Sunteti îndreptătiti să judecati după legile în vigoare si după propria d-voastră constiintă.
Umila mea rugăminte si mare rugăminte a istoriei sunt ca la criteriul legii si la criteriul constiintei să adăugati criteriul Natiunii care nu vrea să moară si care nu trebuie să moară.
Onorată Curte!
Onorati jurati!
Vă însoteste rugămintea mea si eu alături de întreaga Natiune avem încredere în domniile d-voastră.»” (Dr. Serban Milcoveanu, Pentru ce a fost asasinat Corneliu Zelea Codreanu? 30 noiembrie 1938, vol.I, Expunerea cronologică a faptelor, Editat fără scop lucrativ de Asociatia fostilor presedinti ai Studentimii persoană juridică si Liga pentru apărarea Adevărului istoric persoană juridică, Bucuresti, 2007, pag. 13-15)
,,…Bucuria vietii tale
Fost-a să găsesti
Leacurile ideale
Firii omenesti…”
rezuma, după zece ani de la trecerea în eternitate a savantului, vărul său primar, Cincinat Pavelescu.
Completa-vom oare astăzi:
«Stăruinta faptei noastre
Este să le-urmăm.»?





Radu Mihai Crisan     9/14/2008


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian