Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Festivalul „25 de ore de teatru non-stop” la Sibiu

După doi ani de pandemie și o perioadă lungă de restricții, Festivalul „25 de ore de teatru non-stop”, care începe sâmbătă, 24 septembrie 2022 la Sibiu, redă orașului efervescența culturală de altădată. Timp de 25 de ore, sibienii se vor putea bucura de nu mai puțin de 21 evenimente (spectacole de teatru, concerte, ateliere etc.), care vor avea loc atât outdoor, la Grădina BIS, cât și indoor, în locații precum Sala Thalia, Teatrul GONG Sibiu, Biblioteca ASTRA Sibiu, Atrium Cafe etc. Printre companiile scenei independente de teatru din România, pe care cea de-a 12-a ediție a maratonului teatral le aduce la Sibiu, se numără Teatrul de Artă București, Reactor Cluj, Playhood București, Teatrul Godot, Replika, Green Hours, unteatru. MaratonulHYPERLINK „https://bisteatru.ro/jurnal/programul-festivalului-25-de-ore-de-teatru-non-stop-editia-a-xii-a-24-25-septembrie-2022” HYPERLINK „https://bisteatru.ro/jurnal/programul-festivalului-25-de-ore-de-teatru-non-stop-editia-a-xii-a-24-25-septembrie-2022″teatral, care va avea avea loc în acest an pe 24 și 25 septembrie, va fi urmat de un epilog, în perioada 28 septembrie–2 octombrie 2022.

Mai bine de un deceniu, organizatorii, Asociația BIS și BIS TEATRU, nu au abandonat misiunea acestui festival: promovarea artiștilor tineri, independenți și crearea unui punct de întâlnire al acestora, sub forma unui maraton unic în peisajul teatral național. An de an, spațiile de joc au fost mereu pline: la miez de noapte, în toiul zilei, la ora răsăritului. Spectacolele, concertele, performance-urile s-au desfășurat atât în săli clasice, cât și în parcuri, piețe publice, grădini, biblioteci, librării, hale industriale, cartiere. Ediția a XII-a se va apleca asupra acelor companii independente care nu și-au abandonat misiunea în perioada pandemică, încăpățânându-se să existe, să găsească formule pentru a-și continua activitatea. În același timp, ediția de anul acesta va avea în centru arta teatrului ca ustensilă a acceptării, a includerii celor stigmatizați, marginalizați.

Abonamentele sunt sold out.

Toate cele 27 de abonamente puse în vânzare pentru ediția din acest an a maratonului teatral s-au vândut în primele zile în care au fost puse în vânzare. Biletele pentru spectacolele din programul acestei ediții, atât pentru spectacolele din cadrul maratonului, cât și pentru spectacolele incluse în programul epilogului festivalului, pot fi cumpărate de pe site-ul iabilet.ro sau în seara spectacolelor, de la intrare, în limita locurilor rămase disponibile.

Programul Festivalului:

Sâmbătă, 24 septembrie, ora 19.00, Sala Thalia

Deschiderea oficială a festivalului

Cerere în căsătorie de A.P. Cehov, Teatrul de Artă București

Durata aproximativă: 1h 10 min

Acces pe bază de bilet sau abonament

Bilete: 50 lei (preț unic), 130 lei – abonament

Coproducție Teatrul de Artă București – Cultură-n Șură
Cu: Florentina Năstase, George Constantinescu, Valentin Terente
Regia: Victor Olăhuţ
Premiul pentru cel mai bun spectacol și Premiul pentru cel mai bun actor (George Constantinescu), la Comic 7 B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie, 2016

„Un lucru e cert: îți trebuie ceva curaj să faci o cerere în căsătorie. Ei bine, pețitorul nostru nu-l are. Ar vrea să se însoare, fata îi place, la o adică și cu socrul s-ar putea înțelege, dar nici legat de glie nu s-ar vrea. Și unde e o problemă, se știe, apar mai multe. Nu există moment mai prielnic ca acela de dinaintea unei cereri în căsătorie, pentru a dezgropa toate certurile, bârfele, neînțelegerile între două familii. Dar, cum dragostea învinge totul, sau, mai bine zis, cum oamenii se ceartă ca să aibă de ce să se împace, așa și tinerii noștri, până la urmă iau o pauză de la scandal.” – Victor Olăhuț.

Sâmbătă, 24 septembrie, ora 21.00, Teatrul GONG, Sala Parter

(IN)Corect, Reactor Cluj @ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu

Durata aproximativă: 2h

Acces pe bază de bilet sau abonament

Bilete: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare

Text și regie: Leta Popescu. Scenografia: Lucia Mărneanu. Mișcarea scenică: Mihai Mihalcea. Atmosferă sonoră: Oana Hodade. Colaj video: Doru Vatavului. Asistență de regie și pregătire muzicală: Dominik M. Iabloncic

Cu: Alexandra Caras / Sânziana Tarța, Cătălin Filip, Oana Mardare, Alina Mișoc, Emõke Pál,

Paul Sebastian Popa, Lucian Teodor Rus, Doru Taloș

Vârsta: 14+

Data premierei: 14 februarie 2020

Când membrii unei familii au vieți complet diferite, granița dintre ce e corect și ce e incorect este foarte fină. Seamănă cu locul în care Dunărea se revarsă în Marea Neagră. E un loc incert, tulbure, așa cum devin în miezul nopții mințile rudelor aflate într-o vacanță în Deltă. Spectacolul (In)corect jonglează cu planul fanteziilor și al dorințelor a două generații diferite.

Reluarea amintirilor comune pare să fie drumul spre a fi împreună. Și dacă nu ne aducem aminte același lucru? Umor, luciditate, apoi un plus de umor. Spectacolul perfect pentru deschiderea nopții teatrale din cadrul celei de-a XII-a ediții a festivalului 25 de ORE DE TEATRU NON-STOP.

Spectacol produs în cadrul programului cultural „Decalaj. Narațiuni intergeneraționale”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Sâmbătă, 24 septembrie, ora 2330, Biblioteca ASTRA, Sala festivă

Beat BukowskiHYPERLINK „https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-beat-bukowski-25-de-ore-de-teatru-non-stop-78442/” @ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu

Durata aproximativă: 1h 30 min

Acces pe bază de bilet sau abonament

Bilete: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare

BEAT BUKOWSKI, un performance marca BIS Teatru, în limba engleză
Versuri: Charles Bukowski
Muzică originală: Charlie Fălămaș

Cu: Charlie Fălămaș, Crocodile Paradox, Matli MC

Omul orchestră Charlie Fălămaș ne propune o călătorie în măduva poemelor lui Charles Bukowski. Versurile poetului, nuvelistului și romancierului american de origine germană se topesc pe acordurile muzicii originale semnate de Charlie Fălămaș. O multitudine de instrumente (chitară, loop-station, trompetă) se multiplică la infinit legate de vocea lui Claudiu Fălămaș și de poemele bukowskiene, care pendulează între carnal și metafizic.

Varianta 2022 a performance-ului, vine cu plusvaloare la capitolul complexitate sonoră, prin participarea live a lui Crocodile Paradox (chitară & efecte) și a lui Matli MC (chitară bass), totul în ambianța magică a sălii de spectacole din corpul vechi, încărcat de istorie, al Bibliotecii Astra.

Duminică, 25 septembrie, ora 00.00 – Atrium Cafe

Gol

Durata aproximativă: 1h 10 min

Acces pe bază de bilet sau abonament

Bilete: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare

Revin nopțile teatrale în buricul Sibiului, lângă Podul Minciunilor, în minunatul Atrium Cafe. Șerban Borda propune un show magic, care îmbină elementele de stand-up cu iluzia teatrală. Rezultatul e un hohot perpetuu de râs însoțit de uimire. Propunem, așadar, în premieră pentru Sibiu, un soi de spectacol nemaivăzut care te va binedispune, fermecându-te în același timp. Show-ul GOL propune interacțiunea cu publicul într-un mix de magie și comedie. Dacă nu se râde, atunci e magie… și ca totul să fie mai condimentat, totul începe cu un pariu: dacă ceva nu iese bine, ajungem la… GOL! Un stand-up magic cu Șerban Borda, perfect pentru miezul de noapte în miezul orașului vechi.

Duminică, 25 septembrie, ora 01.30 – Atrium Cafe

Doi moldoveni în ArdealHYPERLINK „https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-doi-moldoveni-in-ardeal-25-de-ore-de-teatru-non-stop-78436/” @ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu (un show comunitar marca HYPERLINK „https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-doi-moldoveni-in-ardeal-25-de-ore-de-teatru-non-stop-78436/”BIS TEATRUHYPERLINK „https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-doi-moldoveni-in-ardeal-25-de-ore-de-teatru-non-stop-78436/”)

Durata aproximativă: 1h 10 min

Acces pe bază de bilet sau abonament

Bilete: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare

Un show comunitar marca BIS Teatru cu Dumitru Stegărescu & Cristian Lupașcu. Texte scrise de Dumitru Stegărescu & Cristian Lupașcu. Muzică live însuflețită de Cristian Lupașcu.

Texte aranjate, ciopârțite, re-aranjate, încă-o-dată-ciopârțite, îmbinate, șlefuite, polifonate și topite de Bogdan Sărătean.

Doi moldoveni în Ardeal îmbină umorul și sarcasmul, cu nostalgia și cu melancolia de peste Prut. Care Prut? Care granițe? Of, ce vremuri să vorbim despre granițe! Doi moldoveni în Ardeal îmbină confesiunea cu iz autobiografic cu umorul brut, plonjând lingvistic în miezul și în diferențele unei limbi grăite, care ne ține închegați, zice-se, de ceva sute de ani. Doi moldoveni în Ardeal este un show cu umor, cu multă muzică live, cu săgeți ascuțite și îndulcite îndreptate către specia aceea de băștinași pricepuți într-ale pământului plat și într-ale purității raselor. Show-ul nocturn perfect pentru atmosfera festivalului 25 de ore de teatru non-stop.

Duminică, 25 septembrie, ora 3.00, Grădina BIS

Nocturnalia cu Matli MC

Durata aproximativă: 3h

Intrarea liberă

Matli MC (Dan Țilea) este performer, DJ și compozitor de muzică electronică. În ultimul deceniu a activat în huburi undergound de artă alternativă din Berlin, Paris și Amsterdam. Artistul va gestiona trei ore de entertainment nocturn în care vor fi incluse instalații audio-vizuale, silent music și teatru radiofonic, totul în jurul unui foc de tabără. Ceaiul fierbinte e din partea casei.

Duminică, 25 septembrie, ora 6.00, ONLINE, pe canalul de YouTube BIS Teatru

Născut în România, BIS Teatru (un poem audio-vizual)

Durata aproximativă: 1h 10 min

Disponibil online timp de 24 de ore

Intrarea liberă

Duminică, 25 septembrie, ora 7.00, ONLINE, pe canalul de YouTube BIS Teatru

Izolart, poeme din anul pandemic 2020

Durata aproximativă: 2h

Duminică, 25 septembrie, ora 09.00, Grădina BIS

Poezie la micul dejun cu participarea actorului Alin State, a PlayHood București (Asociația Ferentari) și Fabrica de Teatru Sibiu

Durata aproximativă: 1h

Intrarea liberă

Duminică, 25 septembrie, ora 10.00, Grădina BIS

PAM PAMHYPERLINK „https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-pam-pam-teatrul-de-arta-bucuresti-25-de-ore-de-teatru-non-stop-78437/”,HYPERLINK „https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-pam-pam-teatrul-de-arta-bucuresti-25-de-ore-de-teatru-non-stop-78437/” Teatrul de Artă BucureștiHYPERLINK „https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-pam-pam-teatrul-de-arta-bucuresti-25-de-ore-de-teatru-non-stop-78437/” @ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu

Durata aproximativă: 1h

Acces gratuit doar seniorilor de la Căminul de vârstnici de pe strada Moldoveanu

Acces pe bază de bilet sau abonament

Bilete: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare

Regie: Bogdan Hușanu

Distribuție: George Constantinescu

Spectacolul PAM-PAM este un one man show spumos, realizat după pamfletele lui Constantin Tănase, o comedie antrenantă, scrisă acum 80 de ani despre România de-atunci și de-acum, surprinzator, aceeași… Spectacolul este un veritabil stand-up comedy despre societatea de astăzi.

Spectacolul PAM-PAM a fost în programul festivalului nostru an de an, începând cu prima ediție. Fabulosul actor George Constantinescu a întinerit văzând cu ochii de-a lungul deceniului care s-a scurs.

Duminică, 25 septembrie, ora 11.30, Biblioteca ASTRA, corpul nou

Doar sunt, coordonator Bianca Babeș

Workshop de teatru comunitar

Durata aproximativă: 1h

Intrarea liberă

Duminică, 25 septembrie, ora 13.00, Grădina BIS

„Teatrul Gol”, de David Roth, Fabrica de Teatru Sibiu HYPERLINK „https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-teatrul-gol-de-david-roth-fabrica-de-teatru-sibiu-25-de-ore-de-teatru-non-stop-78438/”@ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu

Durata aproximativă: 1h

Acces pe bază de bilet sau abonament

Bilete: 20 lei întreg / 10 lei redus pentru elevi si studenti

Scenariu original de David Roth

Distribuție: Iris Pătru, Alexandra Marian, Alexia Muntean, Maria Tacacsi, Teodora Baca

Minunații adolescenți de la Fabrica de Teatru, sunt pentru al doilea an la rând parte din Festivalul „25 de ore de teatru non-stop”.

O trupă de teatru este de cele mai multe ori unită ca o familie. La o școală din provincie, fetele dintr-o trupă de teatru, care visează la scenele Bucureștiului primesc o astfel de oportunitate de la profesoara lor – un rol într-un mare spectacol în capitală. Adevaruri și dureri ascunse ies la suprafață între ele, în competiția lor de a cuceri audiția și de a-și impresiona profesoara. Un scenariu scris de un tânăr de 22 de ani, cu un talent surprinzător.

Duminică, 25 septembrie, ora 14.30, Grădina BIS

„Ce mai e prin capul meu”, Fabrica de Teatru Sibiu HYPERLINK „https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-ce-mai-e-prin-capul-meu-fabrica-de-teatru-sibiu-25-de-ore-de-teatru-non-stop-78435/”@ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu

Durata aproximativă: 1h

Acces pe bază de bilet sau abonament

Bilete: 20 lei întreg / 10 lei redus pentru elevi și studenți

Scenariu original Fabrica de Teatru

Distribuție: Jo Darius Stoica, Alexandra Dejugan, Timeea Tatu, Cătălin Luntrașu, Iulia Solomon, Raul Frățilă, Sara Mercan, Lara Mihai, Diana Tănăsescu, Dante Oprișanu, Rareș Băloi, Edi Popovici, Alexia Olar, Alexandru Trifa, Mara Pătru, Alex Samoilă

Minunații adolescenți de la Fabrica de Teatru, sunt, pentru al doilea an la rând parte din Festivalul „25 de ore de teatru non-stop”. Psihologul – un om în care ne punem încrederea să rezolve orice problemă: de la fobii la supărari sau traume de care nici măcar noi nu știm. Dar ce poate face un psiholog în fața a 14 clienți mai…neobișnuiți? Poate să asculte, să ia notițe și să încerce să ordoneze un sens în diferitele povestiri aruncate spre acesta. Un spectacol jucăuș, un exercițiu de creativitate al adolescenților sibieni, coordonat de actrița Laura Luca.

Duminică, 25 septembrie, ora 16.00, Grădina BIS

Moara cu noroi”, PlayHood București

Acces pe bază de bilet sau abonament

Bilete: 20 lei întreg / 10 lei redus pentru elevi și studenți

Text și regie: Ionuț Oprea

Distribuție: Petrișor Barbu, Alex Cristea, Ștefania Iordache, Vlad Roșianu, Alexia Șerban, Anca Văleanu

Ședința publică din incinta primăriei localității Susenii de Jos ia o turnură neașteptată. Primarul comunei împreună cu soția, propun cetățenilor implementarea unui proiect european ambițios care promite să schimbe spectaculos calitatea vieții din Susenii de Jos. Politică, ecologie și viața satului românesc, într-o pastilă teatrală de 30 de minute în care personajele întreabă multe, dar află puține. Un dialog surd între autorități și cetățeni și multă viziune izvorâtă din filonul nesfârșit de înțelepciune mioritică.

Duminică, 25 septembrie, ora 17.00, Grădina BIS

„Anaz și dragonul” @ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu (BIS Teatru)

Durata aproximativă: 40 min

Acces pe bază de bilet sau abonament

Bilete: 20 lei (preț unic)

Spectacol BIS Teatru după o poveste de Bianca Babeș

Cu: Mayatita Das și Diana Cătănescu și a fetiței Sonia Leia în rolul Zânei Spiriduș.

Costume: Alexandra Budianu. Aripi de zână: Beia Voicu. Muzică originală: Charlie Fălămaș. Sound design & aranjament muzical: Dan Țilea (Matli MC). Sound & mix live: Andy Boncea. Coregrafie: Alin State. Scenariu și așezare în scenă: Bogdan Sărătean

Cu norișori de dragoste în memoria Alexandrei Constantin

Un spectacol pentru toate vârstele. O poveste pentru toate vârstele, despre dragonul bubos și urâcios din noi, care se metamorfozează în urma întâlnirii cu o zână posibilă. Cu muzică, da. Cu umor, da. Cu spirite, cu dragoni, cu zâne, cu multă culoare, da.Un spectacol despre puterea de a visa, de a zbura, de a fi împreună, de a iubi. O poveste pentru adolescenții din noi, o tresărire, o adiere.

Un drum inițiatic al maturizării, o împărtășire a singurătății. O poveste despre iubire, și cam atât. Dar e suficient, nu?

Duminică, 25 septembrie, ora 19.00, Teatrul GONG, Sala Parter

„HYPERLINK „https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-in-dependentii-25-de-ore-de-teatru-non-stop-78440/”(IN)DEPENDENȚIIHYPERLINK „https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-in-dependentii-25-de-ore-de-teatru-non-stop-78440/””HYPERLINK „https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-in-dependentii-25-de-ore-de-teatru-non-stop-78440/” @ 25 de ore de teatru non-stop Sibiu

Durată: 1h 20 min

Acces pe bază de bilet sau abonament

Bilete: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare, 20 lei (bilet redus pentru elevi și studenți)

(IN)DEPENDENȚII sau Homo sapiens non urinat in ventum

Un eseu performativ de Catinca Drăgănescu

Cu: Mihaela Rădescu, Florina Gleznea, Andrei Raicu

Muzică și sound design: Andrei Raicu. Orchestrație vocală: Andrei Dinescu. Light design: Alexandros Raptis. Suport tehnic: Alexandru Medveghi. Grafică: Maria Drăghici

Că i se spune teatru independent sau privat, alternativ sau underground, că se numesc artiști sau lucrători culturali sau artiști-producători, ceea ce unește toate aceste experiențe este că ȋn centrul lor se află niște oameni care se ambiționează să creadă, să facă, să pună ȋn mișcare. Spectacolul este despre ei. Spectacolul este un eseu performativ tragi-comic, onest și pe alocuri ireverențios: un fel de portret al artistului ȋn mizerie, care se pune pe sine și motivațiile sale ȋn discuției, ȋn aceeași măsură ȋn care chestionează și sistemul ȋn care e constrâns să activeze. La inițiativa Idea77, trei spații independente din București: unteatru, Centrul de Teatru Educațional Replika și Teatrul LUNI de la Green Hours, reprezentative pentru sectorul performativ local și foarte diferite ca viziune și mod de funcționare, au pus ȋmpreună oameni și resurse pentru a realiza un spectacol despre condiția lucrătorului cultural independent din România. Ca urmare a unei explorări intime a poveștilor care au ȋnsoțit geneza acestor organizații, a oamenilor din spatele și din fața lor, și a provocărilor și problematicilor cu care se confruntă spațiile independente ȋn prezent, a rezultat un eseu performativ, un fel de portret al artistului ȋn mizerie, care se pune pe sine și motivațiile sale ȋn discuției, ȋn aceeași măsură ȋn care chestionează și sistemul ȋn care e constrâns să activeze.

„E un exercițiu de sinceritate despre cum se simte independența sau freelancingul sau statutul de liber profesionist ȋn cultură. Sper să ridice ȋntrebări, sper să deschidă discuții.” spune Catinca Drăgănescu, regizoare. Ea adaugă: „Am făcut proiectul ăsta pentru că nu mai puteam să nu vorbesc despre ceva ce ȋmi ocupă foarte mult spațiu mental. Ceea ce am ales să punem pe scenă este produsul discuțiilor noastre, experiențelor noastre, istoriilor noastre combinate, un proiect autoreflexiv ȋn care ne explorăm condiția de artiști sau lucrători culturali independenți, și râdem de ea, și ne enervăm, ca să nu plângem, ca să nu ne plângem, ca să facem ceva cu toată furia acumulată ȋnăuntru ȋnainte să ne blazăm, sau ca să nu ne blazăm, sau ca să nu devenim cinici și ca să nu ne lăsăm pradă inerției.”

„Cu mult umor provenind din inteligență autoironie și cu muzică pentru toate gusturile, (In)dependenții sau Homo sapiens non urinatum in ventum este un exemplu de discurs performativ contemporan tratând un subiect de interes public spre satisfacția unui public transgenerațional, folosind resurse minime și creativitate maximă.” – Cristina Modreanu, scena.ro

EPILOGUL Festivalului 25 de ore de teatru non-stop, ediția A XII-A

Miercuri, 28 septembrie 2022, ora 19.00, ONLINE, pe canalul de YouTube BIS Teatru

Născut în România (un poem audio-vizual)

Durata aproximativă: 1h 10 min

Disponibil online timp de 5 de ore

Intrarea liberă

Joi, 29 septembrie 2022, ora 19:00, Grădina Bis

Mutat de la noi

Durata aproximtivă: 1h

Acces pe bază de bilet sau abonament

Bilete: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare

Doar pentru spectacolele din cadrul Epilogului, elevii și studenții beneficiază de un bilet gratuit, pentru fiecare bilet cumpărat în seara evenimentului.

Script & concept: Bogdan Sărătean. Scenografie/ instalații: Alexandra Budianu. Muzică originală: Charlie Fălămaș. Video: Alexandru Radu

Performeri: Shama Leah, Charlie Fălămaș, Bogdan Constantin, Viky Olar.

Tehnic: Alex Ciubăr, Andy Boncea

Mutat de la noi – work in progress este un spectacol-instalație pe tema migrației, care îmbină artele performative cu cele vizuale.

Vineri, 30 septembrie 2022, ora 18.00, Grădina Bis

Artă (o comedie post-modernă)

Durata aproximativă: 1h 10 min

Acces pe bază de bilet sau abonament

Bilete: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare

Doar pentru spectacolele din cadrul Epilogului, elevii și studenții beneficiază de un bilet gratuit, pentru fiecare bilet cumpărat în seara evenimentului.

Cu: Ștefana Geleriu, Laura Luca și Andrada Grosu

Ce ai face dacă într-o zi oarecare prietena ta cea mai bună ar achiziționa un tablou al cărui cost depășește toți banii pe care tu îi poți câștiga într-un an de zile? Și cum ai reacționa dacă tabloul ar fi unul alb, cu niscaiva linii albe? Limitele tale de a înțelege arta post-modernă și deconstructivistă se vor identifica oare cu limitele unei prietenii perfecte?

Sâmbătă, 1 octombrie 2022, ora 18.00, Grădina Bis

Matli Show – un stand up tragedy muzical HYPERLINK „https://www.iabilet.ro/bilete-festivalulteatrunonstop/”&HYPERLINK „https://www.iabilet.ro/bilete-festivalulteatrunonstop/” metafizic

Durata aproximativă: 1h 10 min

Acces pe bază de bilet sau abonament

Bilete: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare

Doar pentru spectacolele din cadrul Epilogului, elevii și studenții beneficiază de un bilet gratuit, pentru fiecare bilet cumpărat în seara evenimentului.

Prima zi de octombrie se cere a fi întâmpinată la Grădina Bis pe acordurile muzicii inventate, culese, aranjate și însuflețite de Matli MC (Dan Țilea). Solistul „Dance Trauma” care a mângâiat adolescența multor rebeli cu hit-ul „E-uri”, inventatorul song-ului „Tai Tot” al trupei Lipicioșii, performerul Teatrului Liber Imago din Cluj se reinventează în crepusculul primei zile de octombrie într-un show muzical unic și irepetabil.

Duminică, 2 octombrie 2022, ora 18.00, Grădina Bis

Edith Piaf (one-woman show), Teatrul Godot BucureHYPERLINK „https://www.iabilet.ro/bilete-festivalulteatrunonstop/”ști

Durata aproximativă: 1h

Acces pe bază de bilet sau abonament

Bilete: 35 lei achiziție online / 50 lei la intrare

Doar pentru spectacolele din cadrul Epilogului, elevii și studenții beneficiază de un bilet gratuit, pentru fiecare bilet cumpărat în seara evenimentului.

Cu Denise Ababei

Spectacolul, un tribut adus idolului francez Edith Piaf, surprinde momente din biografia îndrăgitei cântărețe, iar publicul său este delectat de șansonetele interpretate live de actrița Denise Ababei.




Alex Popa    9/23/2022


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian