Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Muzicianul Michael Husu din Toronto

Michael Husu este deja un muzician cunoscut în comunitatea românescă din Toronto, gratie interpretărilor la pian și clarinet.
Michael are o personalitate puternică și carismatică și este apreciat si respectat pentru toate reușitele sale muzicale, datorate perseverenței, pasiunii și talentului său.

Michael a studiat și a absolvit Piano ARCT - Asociat al Conservatorului Regal din Toronto și a participat la concerte de pian și evenimente muzicale internaționale, câștigând premii pe primul loc: Festivalul internațional de muzică Kiwanis, Concursul Academiei de Muzică Unionville, Festivalul de muzică din North York, Festivalul de muzică Peel și recent a câștigat locul I la Festivalul Internațional de Muzică Little Virtuoso București.

Ca muzician, Michael a excelat in performanta muzicala și a performat prin programul Honors Performance Series la Carnegie Hall, New York City, la Sydney Opera House, Australia și va performa la Musikverein Concert Hall - Viena, Austria în iulie 2022.

Michael a fost membru al NYB - National Youth Band of Canada și OPHB - Ontario Provincial Honor Band. Este membru al TSYO - Toronto Symphony Youth Orchestra.
Recent, Michael a avut concerte la Roy Thomson Hall, Toronto, cu TSYO și Toronto Symphony Orchestra.

Michael Husu gânduri personale, impresii, perspective muzicale:

" Muzica pentru mine este cel mai bun mod prin care îmi pot manifesta emoțiile și le pot exprima in mod creativ in fata unei audiente. Profesorilor mei de muzica le sunt recunoscator pentru modul in care m-au îndrumat și m-au modelat în muzicianul care sunt astăzi. Ei sunt cei care m-au ajutat sa inteleg valoarea unei vieti traite prin muzica. În cele din urmă, limbajul universal al muzicii este ceea ce leagă oamenii, in ciuda oricaror diferente sau deosebiri.
Cânt la pian de când eram copil și am fost din ce în ce mai pasionat de acest fascinant instrument pe măsură ce m-am maturizat. Doresc să continuu să cânt la pian cu o orchestră și să experimentez intensitatea emoțională a muzicii orchestrale.
De asemenea, doresc să continuu sa concertez pe scenă solo la pian, precum și să imi împărtășesc creativitatea si pasiunea cu alti muzicieni talentați.

Acum cand incep un nou stagiu al educatiei mele, prin studii universitare musicale sunt gata sa-mi asum noi responsabilitati si sa raspund provocarilor ce ma asteapta, cu convingerea ca vor contribui la maturizarea mea artistica si ca vor deschide noi experiete si orizonturi.

Faptul ca sunt înconjurat de muzicieni care cred in muzica la fel de mult ca și mine, imi da inspiratia si motivatia necesare pentru a colabora cu artisti cat mai diversi din intreaga lume.
În ultimii mei ani de liceu, am învățat că a fi un model de urmat și a motiva alți tineri iti poate da un sentiment profund si satisfacator de vocatie descoperita. Cel mai important lucru pentru mine este acela de a-i inspira pe ceilalti.

Imi doresc să devin un muzician de renume mondial și cred că educația prin universitatea de muzică va putea să mă ajute să mă perfecționez ca artist, să-mi mărească capacitatea de a interpreta noi repertorii și să-mi ofere oportunități de a-mi extinde experiența de interpretare solo.
Prin educația universitară muzicală voi putea să-mi dezvolt celelalte pasiuni, cum ar fi dirijatul, compoziția și interpretarea la clarinet.
Sunt convins ca apartin in mod natural domeniului muzicii si ca voi continua sa ma dezvolt ca muzician.

Aș dori să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut de-a lungul anilor și ziarului Observatorul pentru că mi-a permis să-mi împărtășesc pasiunea pentru muzică cu oamenii din comunitatea romaneasca. Muzica face lumea un loc mai bun."





Observatorul    6/10/2022


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian