Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Piata Imobiliară Octombrie 2021 in Torornto si imprejurimi

Septembrie a marcat trecerea de la piața de vară mai lentă la piața de toamnă mai aglomerată din zona Greater Toronto (GTA). În fiecare an, în general, observăm o creștere a vânzărilor, a prețului mediu de vânzare și a listărilor după Ziua Muncii, iar septembrie 2021 nu a fost diferit. Vânzările au crescut față de luna august și s-au situat, de asemenea, pe locul al treilea ca mărime înregistrată pentru luna septembrie. Prețul mediu de vânzare a crescut atât de la o lună la alta, cât și de la an la an.

GTA REALTORS® a raportat 9.046 de vânzări prin intermediul sistemului MLS® al TRREB în luna septembrie 2021 - în conformitate cu tendința sezonieră regulată din august.

În comparație cu anul trecut, condițiile pieței s-au înăsprit în mod vizibil, vânzările reprezentând o pondere substanțial mai mare de listări și un număr semnificativ mai mic de listări noi la nivel general.

Revigorarea pe piața de apartamente a fost un factor în ponderea mai mare a listelor vândute. Numărul total de vânzări a scăzut cu 18% față de rezultatul record din 2020 din septembrie, în mare parte datorită numărului mai mic de înregistrări noi, care au scăzut cu 34% față de aceeași perioadă a anului trecut.

„Cererea a rămas incredibil de robustă pe tot parcursul lunii septembrie, mulți cumpărători calificați care ar cumpăra o casă mâine, cu condiția să găsească o proprietate adecvată.

Cu noile listari de noi proprietati pentru vinzare în septembrie în scădere cu o treime față de anul trecut, achiziționarea unei case pentru mulți este mai ușor de spus decât de făcut.

Lipsa ofertei de locuințe și de alegere a ajuns la un moment critic. Politicile Bandaid pentru a suprimat în mod artificial cererea nu au fost eficiente. Aceasta nu este o problemă care poate fi rezolvată doar de un singur nivel de guvernare. Trebuie să existe o colaborare la nivel federal, provincial și local pentru a găsi o soluție ”, a declarat Kevin Crigger, președintele TRREB.

Indicele de referință compozit MLS® Home Price Index a crescut cu 19,1% față de anul anterior în septembrie 2021.

Prețul mediu de vânzare pentru toate tipurile de case combinate a crescut cu 18,3% față de anul anterior, până la $1.136.280.

„Creșterea prețurilor în luna septembrie a continuat să fie determinată de segmentele de piață cu creștere redusă, inclusiv case și case decomandate.

Cu toate acestea, concurența dintre cumpărătorii de apartamente de apartamente a crescut semnificativ în ultimul an, ceea ce a condus la o accelerare a creșterii prețurilor în ultimele luni, pe măsură ce cumpărătorii pentru prima dată au reintrat pe piața de proprietate. Credem ca această tendință să continue ”, a declarat Jason Mercer, analist șef de piață TRREB.

Dacă vă gândiți să vindeți în viitor, nu așteptați până când poate va veni momentul. De fapt, veți economisi multă muncă și veți avansa în procesul de vinzare dacă începeți să planificați să faceți mișcarea acum, în timp ce piața este fierbinte.

Care este vechea zicală?
Cine se scoală de dimineața departe ajunge!

În acest caz, începând procesul cât mai curând posibil, veți fi într-o formă excelentă atunci când este timpul să v listati proprietates.
Iată doar câteva exemple despre ceea ce puteți face acum pentru a începe procesul:
Contactați-mă pentru a aranja o evaluare la domiciliu pentru a pune proccesul in mișcare
Verificati și observați orice problemă de întreținere care necesită atenție si care e bine sa le fixati inainte de a pune casa pentru vinzare.
Decideți de ce articole să scăpați sau să vă vindeți pentru a vă curata casa.
Pregătiți orice renovare care va necesita atenție înainte de listare
Anunțați-mă despre tipul de casă nouă în care doriți să vă mutați, inclusiv cartierele ideale și zone specifice.
Întâlniți-vă cu un broker ipotecar pentru a discuta despre opțiunile de finanțare, astfel încât să cunoașteți gama de preț în care veți putea cumpăra o casa.
Eu va voi ghida pe parcursul întregului proces de vinzare cumparare dar e bine sa fiti pregatiti înainte de a face o mișcare in piata imobiliara!

Liliana Usvat Agent Imobioliar
Homelife Eagle Realty Inc
Tel 416-708-7454
www.lilianausvat.com





Liliana Usvat    10/9/2021


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian