Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Piata Imobiliară Septembrie 2021 in Toronto si imprejurimi

TRREB raportează cel de-al treilea cel mai bun rezultat de vânzări înregistrat pentru luna august. În timp ce piața și-a luat ciclus regulat de vară, este clar că cererea de locuințe în proprietate rămâne puternică. În același timp, oferta de vinzare este scăzută. Rezultatul a fost condiții de piață mai stricte și concurență susținută între cumpărători, rezultând creșteri anuale de două cifre ale prețurilor de vânzare.

REALTORS® din zona imprejurimilor orasului Toronto a raportat în august 2021 un numar de 8.596 de vânzări prin intermediul sistemului MLS® al TRREB - în scădere cu 19,9% față de recordul din 10.738 din august 2020. Segmentul pieței de apartamente în s-a manifestat cu o creștere de la an la an a vânzărilor. Numărul de noi listări introduse în sistem a scăzut totusi de la an la an cu 43%.

„Faptul că noile proprietati puse spre vinzare au fost la cel mai scăzut nivel din ultimul deceniu este alarmant. Este clar că oferta de locuințe nu ține pasul cu cererea și această situație se va agrava odată cu reluarea imigrației în Canada. Partidele federale care se luptă pentru alegeri la viitoarele alegeri federale au făcut din oferta de locuințe și accesibilitatea un punct focal. Colaborarea cu nivelurile guvernamentale provinciale și municipale pentru rezolvarea problemelor legate de existenta caselor de vinzare este mult mai importantă pentru accesibilitate decât interferarea cu alegerea consumatorului în timpul procesului de ofertă de cumpărare și vânzare a casei sau revizuirea politicilor din partea cererii care, cel mai bine, vor avea un impact pe termen scurt asupra condițiile pieței ”, a declarat președintele TRREB, Kevin Crigger.

Indicele compozit MLS® Home Price Index din august 2021 a crescut cu 17,4% față de an. Prețul mediu de vânzare pentru toate locuințele combinate a crescut cu 12,6% față de anul anterior, până la $1.070.911. Cele mai puternice rate anuale de creștere a prețurilor sunt încă experimentate pentru tipurile de case. Cu toate acestea, creșterea medie a prețului apartamentelor în condominiu este acum cu mult peste inflație. Pe o bază ajustată sezonier, prețul mediu de vânzare a continuat să crească în august.
„Vânzările au reprezentat o pondere mult mai mare in raport cu proprrietatile scoalse pe piata anul acesta comparativ cu anul trecut, iar povestea nu a fost diferită în august. Nu a existat nici o schimbare din partea ofertei pentru cumpărătorii de case, de fapt, concurența dintre acești cumpărători a crescut. Pe măsură ce ne îndreptăm spre 2022, ne așteptăm ca condițiile pieței să devină mai strânse, pe măsură ce creșterea populației în GTA începe să revină la nivelurile pre-COVID ”, a declarat Jason Mercer, analistul de piață al TRREB.

Sugestii pentru o prezentare mai buna a casei dumneavoastra in vederea vinzarii.

Este cu adevărat posibil să vă îmbunătățiți bucătăria cu un buget redus? DA!
Evident, nu veți putea face nimic important, cum ar fi înlocuirea tuturor dulapurilor în cadrul unui buget redus. Dar, există multe modalități surprinzătoare de a spori prezentarea bucătăriei.
Iată câteva idei:
Aveți dulapuri vechi? Ați fi surprins cât de mult pot părea mai noi, înlocuind butoanele și / sau mânerele. Alegeți o culoare care să se îmbine, mai degrabă decât cu contrastele, cu dulapurile.
Chiuveta ta are câteva pete? Nu este neobișnuit! Există produse speciale de curățare disponibile la magazinele locale de hardware pentru a elimina cele mai dure pete fără a deteriora sau zgâria finisajul chiuvetei. (de exemplu, CLR, Bar Keepers Friend sau Drano)
Iluminatul poate avea un impact enorm asupra aspectului unui spațiu, în special a bucătăriei. Experimentați cu noi idei de iluminat. Încercați diferite becuri. Luați în considerare un nou corp de iluminat care arată bine și distribuie lumina mai plăcut.

Adesea nu trebuie să faceți imbunatatiri majore - trebuie doar să faceți o mică redecorare.
Luați în considerare acoperirea ferestrelor noi.
Declutter pentru a crea un sentiment mai mare de spațiu.
Citeva sugestii de design precum așezarea cărților de bucate la modă pe tejgheaua de la bucatarie, adăugarea unor plante sau punerea unui coș cu fructe pe masa.


Liliana Usvat - Agent Imobiliar
Homelife Eagle Realty Inc Brokerage
www.lilianausvat.com
lilianausvat@yahoo.com
416-708-7454






Liliana Usvat     9/14/2021


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian