Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Romïżœnii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivïżœ 2024
Articole Arhivïżœ 2023
Articole Arhivïżœ 2022
Articole Arhivïżœ 2021
Articole Arhivïżœ 2020
Articole Arhivïżœ 2019
Articole Arhivïżœ 2018
Articole Arhivïżœ 2017
Articole Arhivïżœ 2016
Articole Arhivïżœ 2015
Articole Arhivïżœ 2014
Articole Arhivïżœ 2013
Articole Arhivïżœ 2012
Articole Arhivïżœ 2011
Articole Arhivïżœ 2010
Articole Arhivïżœ 2009
Articole Arhivïżœ 2008
Articole Arhivïżœ 2007
Articole Arhivïżœ 2006
Articole Arhivïżœ 2005
Articole Arhivïżœ 2004
Articole Arhivïżœ 2003
Articole Arhivïżœ 2002


TVR Internațional: Din 15 februarie, un nou sezon cu emisiuni interactive

Emisiunile interactive ale canalului TVR Internațional revin cu transmisii în direct, începând de luni, 15 februarie a.c. Românii din afara granițelor țării vor putea afla astfel, în timp real, informațiile care îi interesează în mod direct și vor primi răspunsuri la întrebările care îi preocupă.

Luni, 15 februarie, de la ora 21.00, la „Avocatul dumneavoastră”, Angela Avram și invitații săi aduc informații despre măsurile de protecție luate de țările europene, în contextul pandemiei de coronavirus, despre respectarea drepturilor fundamentale în perioada pandemiei, dar și despre calculul vechimii în muncă sau cesionarea unui fond liberal medical în Franța.
Invitații ediției sunt: Excelența Sa, Ioana Bivolaru, ambasadorul României în Portugalia; Alexandru George Lazăr, avocat, membru al Baroului din Barcelona; Remus Robu, membru al Baroului din Anglia și Țara Galilor; Monica Livescu, avocat, România, Cătălina Bordianu Calangiu, avocat, România, Diana Dauphin Lazăr, avocat, Franta.
Telespectatorii pot pune întrebări în direct, la numărul de telefon: 021.319.90.61 / 021.305.09.51

Marți, 16 februarie, de la aceeași oră, TVR Internațional difuzează o ediție aniversară a emisiunii „Investiți în România!”. Jurnalistul Octavian-Dragomir Jora va aduce în prim-plan, alături de membrii echipei emisiunii, cei 20 de ani în care programul a promovat mediul de afaceri autohton în întreaga lume, îndemnându-i pe cei plecați în afara granițelor să se întoarcă acasă și să investească în România. Un omagiu special este adus regretatului jurnalist Sorin Burtea care, timp de două decenii, a fost gazda emisiunii.

Miercuri, 17 februarie, de la ora 21.00, Mihaela Crăciun vorbește, la „Articolul VII”, despre parcursul european al Republicii Moldova, în contextul în care principalul partener comercial al acesteia este Uniunea Europeană. De asemenea, va fi discutată decizia Curții Constituționale de la Chișinău, care a pus punct disputei electorale care dura de 30 de ani, legate de statutul special al limbii ruse pe teritoriul Republicii Moldova. Limba română trebuie să fie cunoscută și vorbită în egală măsură de absolut toți cetățenii care locuiesc pe teritoriul Republicii Moldova. Invitat este Dragoș Tudorache, Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova.

Emisiunea dedicată celor care alcătuiesc „A doua Românie”, difuzată joi, 18 februarie, de la ora 21.00, este construită ca un preambul al aniversării celor 145 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși, sculptor pe care TVRi îl omagiază prin pograme speciale, pe 19 februarie. Corina Dobre și invitații săi vorbesc despre cel a cărui influență se regăsește pe toate continentele lumii, așa cum lucrările sale sunt răspândite pe tot mapamondul, în cele mai mari muzee și colecții. Chiar dacă în acest an sărbătoarea are loc în condiții speciale, sunt aduse în atenție o serie de evenimente la care românii din toată lumea pot participa indirect, urmărind programele și transmisiile speciale de la TVR Internațional sau de pe platformele online.
Invitații speciali ai ediției sunt Silvana Dulamă-Popa, curator al expozitiei multimedia "Mirrors of Brancusi"; Iulia Chealfa, responsabil de proiect la ICR Paris; Iani Garbaciu, coordonator artistic la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu, din Targu Jiu; Sergiu Cioiu, actor, interpret, Marin Cazacu, violoncelist, profesor, fondator ș director artistic al Orchestrei Române de Tineret

Emisiunea interactivă de sănătate „Un doctor pentru dumneavoastr㔠revine cu ediții în premieră în zilele de miercuri și joi.
Miercuri, 17 februarie, de la ora 19.00, Măriuca Mihăilescu și medicii invitați în emisiune, vor vorbi, în direct, despre tratamentul anevrismului cerebral, dar și despre natură, sănătate și ozonoterapie. Cele mai utile informații sunt oferite de dr. Cristian Mihalea, medic primar radiologie – imagistică, supraspecializare în radiologie intervențională, Spitalul Universitar Kremlin-Bicêtre din Paris, Franța. Recent, dr. Mihalea a realizat intervenții chirurgicale în premieră, la Timișoara, unde opereaza constant cazuri elective pentru care nu există o soluție neurochirurgicală clasică. Dr. Adriana Tatomirescu, medic nutriționist, competență în apifitoterapie, va vorbi despre ozonoterapie – procedură care, printre altele, acționează ca un dezinfectant ce poate inactiva virusurile și bacteriile.

Joi, telespectatorii de peste graniță vor primi informații de ultima oră și răspunsuri la întrebările referitoare la infecția COVID-19.Abordarea infecției cu SARS-CoV-2 a fost extrem de dinamică pe parcursul pandemiei, fiind în permanență obligați să ne adaptăm și să adaptăm recomandările la aspectele noi descoperite. Ce am făcut și ce facem acum pentru o abordare corectă? Aflăm răspunsuri de la de la specialiști de prestigiu: dr. Andreea Moldovan, medic primar boli infecțioase, specialist epidemiolog, director medical la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Brașov, Secretar de Stat la Ministerul Sănătății; dr. Herman Berkovits, Consulul Onorific al României în Israel, Multiplu Doctor Honoris Causa, medicul oficial al Premierului Israelian Benyamin Nataniahu. Renumitul medic născut în România a administrat primul vaccin pe teritoriul Israelului.

Telespectatorii pot adresa întrebări în direct, sunând la numărul: 021.319.90.61 / 021.305.09.51






Mariana Rusen     2/16/2021


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian