Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Lumea Culorilor - Tendințe în decorarea bradului de Crăciun 2020

Crăciunul se apropie cu repeziciune, dar cu toții stim că în acest an nu va mai fi ca altădată, sărbătorile vor fi sub semnul pandemiei. Marile petreceri nu vor putea fi organizate, dar Crăciunul vine, iar bradul este oricum punctul central de interes în locuința noastră, fiind decorat după gusturile fiecăruia. De regulă decorația o facem cu ce avem procurat din anii trecuți, când brazii au fost împodobiți în culoarea roșie, fie cu funde, fie cu globuri în toate culorile. Când ne gândim la bradul de Crăciun, la prima intenție îl vedem conform tradiției, verde si plin cu ornamente roșii, dar... uneori simțim nevoia să schimbăm ceva, care să aducă bucurie în familie. De fapt în fiecare an au existat mai multe tendințe, dar este dificil de a ține pasul cu ele. Și totuși, dacă vrem să fim în pas cu moda anului, iată câteva idei, tendințe și sugestii privind decorarea pomului de Crăciun pentru acest an. Știrile mondene sunt pline de informații referitoare la tendințele privind decorarea pomului de Crăciun 2020. Londonezii sunt printre primii care de fiecare dată ne prezintă ce fel de decorații și culori se poartă în fiecare an. Designerii britanici ne spun că tonul acestor sărbători îl dau brazii neconvenționali, ornamentele supradimensionate precum și cele care simbolizează diverse hobby-uri sau mici plăceri ale vieţii fiecăruia. Dar iată câteva sugestii :
1 / Predominanta de culoare pentru acest Crăciun este culoare albă, dar și de verde în cele mai multe nuanțe; culoarea verde este culoarea naturii, și are un efect relaxant, când il privim, ideal pentru a se crea în locuință o atmosfera caldă de Crăciun. Una din tendințele de top din acest an este decorarea bradului într-un stil scandinav, folosind ornamente metalice, evocând astfel gheața arctică cu tonuri albe, verzi, albastre. Stilul nordic de decorațiuni de Crăciun are un farmec aparte, creând o atmosfera de basm. Brazii albi încep să câștige din ce în ce mai mult în popularitate cu decorațiuni, ornamente, globuri, betele roșii, roz, mov și aurii, așezate din abundență de jos până sus, creând un sentiment unic de magie. Și cadourile de sub brad e bine să aibă culorile ornamentelor bradului.
2 / Decoratiile florale cu flori albe sau colorate artificiale din mătase sau un material lucios fin, este una din cele mai interesante tendințe pentru pomul de Crăciun 2020, mult agreată și în ultimii ani, pentru că dau bradului un aspect magic. Florile, trandafirii, bujorii, gerbera, adunate într-o ghirlandă se așează din abundență pe crenguțe, începând de la bază și urcând treptat până în vârf, unde poate fi un buchet mare cu flori roșii. Totul se completează cu globuri și conuri de brazi aurii.
3 /Putem folosi o schemă de culori pastel : roz, fuchsia, albastru, verde și alb, completate cu auriu pentru a da strălucire decorului.
4 / Decorațiuni tematice, cu figuri de oameni de zăpadă, săniuțe, reni, Moș Crăciun, păpuși, sau decorațiuni în stil nordic norvegian realizate cu țesături în carouri, toate acestea adaptate la o temă agreată de familie.
5 / Decorațiuni în degradeuri, în două culori predominante din casă, una din culori, cea mai deschisă, la partea superioară, iar cealaltă, mai închisă, în partea inferioară a bradului.
6 / O soluție clasică este să folosiți globuri verzi și roșii precum si beteală și funde colorate în verde și roșu, sau... să folosiți globuri aurii, mov, ori roz pal, beteală de culoare albastră metalizată, verde strălucitor, roz și mov, auriu și argintiu, cu flori colorate în aceleași nuanțe.
In oricare din variantele de mai sus, în fața bradului puteți așeza globuri foarte mari. Comerțul cu amănuntul a fost puternic lovit în acest an de pandemie, dar magazinele online vă așteaptă pentru a vă alinia la tendințele Crăciunului 2020. Culorile pe care le alegem pentru decorarea bradului e bine să se asorteze cu nuanțele prezente în decorul casei, draperii, covoare, mobilă, pereți, etc. Totul pentru un brad festiv care să atragă cu siguranță atenția.

Să aveți un Crăciun Fericit alături de un brad magic. Merry Christmas !

arh. Ion Constantinescu - Toronto





arh. Ion Constantinescu     12/19/2020


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian