Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


De vorba cu John Malkovich

In sfârșit, in ciuda pandemiculuit C-19, am reusit sa am, totusi, un scurt interviu, de data asta cu John Malkovich, in urma ultimelor doua seriale TV turnate anul acesta si care, probabil, după cum Hollywood si NETFLIX se ajustează, adoptam si noi subiecte de lunga durata, cu alte cuvinte filme in seriale. Datorita calității interpretărilor extraordinare a ultimelor sale filme, mai ales a coloraturii vocii sale - distinsa si flexibila - filmele lui au contribuit la primirea a nenumărate premii de la BAFTA pana la GOLDEN GLOBES.

RA: In sfârșit, măria voastră...

JM : N-am mai auzit calificativul acesta de mult, din filme...cum o duci, Ray?

RA: Mă bucur foarte mult de ultimul tău fim The New Pope, felicitări! In rest, supraviețuiesc ca toți ceilalți din jurul meu cu așa o cu nenorocire de virus, parca ne aflam in secolul 14 când s-a declanșat plaga bubonica sau Black Death in toata lumea când s-au prăpădit peste 200 de milioane de oameni...

JM: Da, ai dreptate! Ne-a deraiat cumplit!

RA: Exact, atât aici cat si in lumea întreaga; e bine ca Netflix si încă câteva firme continua sa turneze in Europa de Est si Sud Coreea filme de care avem nevoie mai mult ca oricând ca sa stăm in casa si sa le vedem la televizor... Noroc ca voi, actorii, nu trebuie sa purtați măști când jucați. Ha!

JM: Asta-i cam asa...

RA: Deci, sa ma ierte unii, dar aceasta reținere acasă este ca un fel de blessing in disguise, in special pentru scriitori.

JM:JM: Da, este un alt mod de a interpreta nenorocirea asta, ai dreptate...

RA: Chit ca, intrun fel, încetinind omenirea din goana după bani, acest eveniment dureros permite creatorilor sa nu mai fie sub presiune...

JM: Da, dar cu ce preț, Ray, cu ce preț...!

RA: Ah, sa nu uit: după cum ști sunt născut in Romania si istoria tarii noastre este profund legata de cea a Croației, de unde vin si strămoșii tai, nu-i așa?

JM: Desigur, ar fi nedrept sa nu recunosc ca temperamentul meu este influențat de proveniența asta, bineînțeles, ai dreptate...

RA: Si, deci talentul?

JM: Ne naștem cu el dar daca nu e școlit si cizelat de experiența, nu apare cum trebuie.

RA: Si nu numai ca actor, dar si in regie te-ai dezvoltat, ceea ce denota o viziune si sensibilitate foarte speciala fapt pentru care iți suntem profund îndatorați ca spectatori, bravo ție!

JM: Da si nu, depinde de circumstanțe, Ray, nu-i așa?

RA: Esti modest ca de obicei. Si pentru-ca veni vorba: fiind dotat cu talente atât de diferite, nu e de mirare ca îmbinarea lor te-a dus si la costumație de unde creatorul de moda care esti si care, in anul 2002, ai avut o linie de moda cu un spectacol de neuitat...

JM: Nu chiar total caci la început era dedicata costumelor de teatru poate ca sa mențin legătura pe „viu” si in acest mod am găsit un mod diferit de a fi conectat...

RA: Adevărat, mulți actori si regizori mari își impun un hiatus de la filmari, ca sa joace in piese de teatru sau sa le regizeze..

JM: Da, orice s-ar zice, nu se poate duplica.

RA: Realitatea este ca o piesa de teatru ce evidențiază o poveste chiar daca face pauza de doua ori, pe când la filmări, scenele sunt adunate după localități - lucru care nu e ușor deloc de păstrat!

JM: Pe de o parte ai dreptate, dar in schimb, memorizezi câteva pagini pentru ziua respectiva ceea ce e mai ușor decat sa memorizezi o piesa intreaga dintr-un foc!

RA: Deci, depinde de actor sau regizor: daca este saturat de film face o pauza jucând in teatru fapt care ii da posibilitatea sa se refrișeze serios!

JM: Da, cam așa este....mulți admiratori ne vad sau judeca după rolurile pe care le interpretam uitând ca si noi suntemi indivizi cu anumite cerințe de care avem nevoie ca sa ne mentinem sanatatea si talentele respective împreuna.

RA: Din regizorii cu care ai lucrat, sau după natura filmelor lor, pe care il preferi cel mai mult?

JM: Ma faci sa zâmbesc...este ca si cum m-ai întreba ce gen de femeie mi-ar place...

RA: Nici chiar așa!

JM: Hm, nu mă eschivez... Cred ca sunt cei doi "out of the box" cum se spune...Robert Rodriguez si Tarantino de la care te poți aștepta la orice, când este vorba de făcut un film, ha!

RA: Iar ca producători?

JM: Sigur ca exista o formula bine determinata de a produce un film sau serial TV, dar felul de raprochment e unic la fiecare după cum bine știm, lucru care este cu neputința de negat.

RA: Intrun fel, ca la ori ce afacere, mulți din ei nici nu vor sa gândească ca exista asemenea considerente; alteori trebuie sa le explici cum, de exemplu, un pictor trebuie mai întâi sa aibe un șevalet, hartie, pensule si culori înainte de a își elabora pictura.

JM: Si cum recationeaza?

RA: Ori dau din umeri si fug, ori se răzvrătesc contra ideii, depinde de unde provin chiar daca sunt foarte educați.
JM: Adevarul este ca cinemtografia este cea mai dificila arta!

RA: Așa este! Apropos, ti-am promis ca nu o sa te rețin prea mult: vreau sa iți mulțumesc pentru timp si sa speram ca vom avea cit mai curând liniște, poate pana de Crăciun sa se termine cu virusul acesta îngrozitor, ce zici?

JM: Au trecut anii si vad c-ai rămas același, Ray: entuziasmul tău molipsitor este de invidiat, eu trebuie sa iți mulțumesc, crede-mă!

RA: Fii atent cu virusii ăștia si Good Luck cu proiectele in curs, John.

JM: Desigur c-o sa țin cont ca sa avem un motiv in plus sa ne mai întâlnim! CIAO!

RA: CIAO, JOHN!


......................................
Ray Arco
(see IMDB)
(HFPA member) 6/2/2020





dela Ray Arco, corespondentul nostru din Hollywood    6/3/2020


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian