Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Un mit pe cale de a fi spulberat

La scurt timp după ce-am publicat prima mea carte (Introverts: Leverage Your Strengths for an Effective Job Search) am realizat că sunt persoane care nu știu prea multe despre caracteristicile introvertiților - mai ales despre punctele lor forte! Așa că am început un alt proiect: o carte care conține povestiri reale despre cum persoane introvertite au reușit să treacă peste greutâțile de care s-au lovit în viață. La urma urmei, cui nu-i place să citească povestiri reale? Mai ales dacă acestea sunt și inspirante.

Să găsești persoane introvertite care să-și deschidă sufletul în fața lumii nu e prea simplu. Ele preferă ca viața lor privată să nu fie expusă în public, iar modestia lor caracteristică nu-i lasă să se bată cu pumnul în piept despre reușitele lor. După luni de zile de ”muncă”, am reușit să public - la sfârșitul lui ianuarie 2019 - cartea Quiet Lessons for the Introvert’s Soul (12 interviuri, patru dintre ele cu români).

Inițial am crezut că o să fie doar o carte cu interviuri, dar am ajuns să o structurez în așa fel încât să poarte cititorul printr-o experiență de...auto-cunoștere! După cum reiese din recenziile primite până acum, se pare că am reușit:

O adevarată revelație pentru mine! Lista carateristicilor pozitive pentru cei introvertiți este ENORMĂ! Îmbrățișează-ți personalitatea de introvertit; e atragătoare, la modă, iar autorul ne educă despre talentele noastre (ascunse). ~ A.C.

Fiind introvertită, m-am identificat atât de mult în această carte! Apreciez modul în care autoarea a făcut legătura între ceea ce s-a spus și cum aceasta se aplică și altor persoane introvertite. Conținutul acestei cărți ne ajută să ne înțelegem mai bine, să ne apreciem și să ne dezvoltăm în continuare punctele noastre forte. ~ E.J.

Într-o lume a concurenței acerbe și credința că trebuie să fii extrovertit pentru a reuși în viață, pot introvertitii să aducă o contribuție pozitivă? Într-o serie de interviuri inspirante cu introvertiți de succes din întreaga lume, acest mit este pe cale de a fi spulberat!
A spune că această carte mi-a schimbat percepția negativă despre introvertiți...este prea puțin! Fiind o persoană extravertită, am descoperit cu admirație trăsăturile caracteristice unui introvertit, cum ar fi perseverența, auto-reflecția, empatia, modestia, deschiderea către dezvoltarea personală, autenticitatea… Chiar și extroverții au ceva de învățat din această carte! Un citat pe care-l rețin: "persoanele introvertite pot deveni lideri importanți pentru că ei inspiră oamenii cu viziunea lor, nu prin îndoctrinare". Această carte e necesară în orice bibliotecă școlară pentru a-i învăța pe copii că fiecare tip de personalitate are un loc în societate. ~ Lesley Jones (Readers' Favorite)

Cartea este disponibilă pe Amazon, Apple Books, Kobo, Indigo, Nook și Barnes&Nobles.
Gabriela Casineanu, MSc, MBA, ORSC
System Coach • Award-winning Author
GabrielaCasineanu.com





Gabriela Casineanu    2/17/2019


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian