Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Raftul - ultima frontieră

Probabil multă lume va fi urmărit serialul ştiinţifico-fantastic Star Trek. Episoadele Next generation începeau cu acest motto: “Space: the final frontier. These are the voyages of the starship Enterprise. Its five-year mission: to explore strange new worlds. To seek ouţ new life and new civilizations. To boldly go where no man has gone before!” (Spațiu: ultima frontieră . Acestea sunt voiajele navei spaţiale Enterprise. Misiunea sa ,de cinci ani: să exploreze lumi noi ciudate. Să caute o viață nouă și noi civilizații. Să mergem cu îndrăzneală acolo unde n-a mai fost nimeni! ")
Jocuri de imaginaţie, construite în studiouri de film şi pe calculator. În realitate, sondele spaţiale, care umblă brambura prin univers, n-au găsit nici altă viaţă, nici alte civilizaţii… Şi nici nu vor găsi. Ca să nu pară că e doar o goană spaţială după potcoave de cai morţi,din când în când ,NASA dă publicităţii imagini de pe solul unor planete, imagini realizate în studioul natural de pe insula Devon ( https://www.express.co.uk/news/weird/734345/NASA-Mars-Curiosity-Rover-on-Earth-Devon-Island ) Într-una din poze ( de pe Marte!) apărea urma unui picior de om şi chiar o pingea! Probabil era o rămăşiţă din sandaua Sf.Ilie Tesviteanu

Cu ochii holbaţi şi cu speranţele îndreptate spre stele, nu observăm că aici, acasă, ne îndreptăm în pas alergător spre ultima frontieră a libertăţii: raftul.
Toate cele strict necesare vieţii , hrană, îmbrăcăminte etc. trec prin raft înainte de a fi cumpărate. Prin raft se înţelege nu numai raftul ca atare, pe care sunt depozitate, etalate mărfurile, ci toate locurile care servesc activităţii de vânzare-cumpărare: supermarketuri, mall-uri, magazine, buticuri, pieţe amenajate etc. Toate mărfurile, în marea lor majoritate, şi cele care stau pe rafturi, şi cele de mari dimensiuni care stau pe podea, sunt ambalate, preambalate, etichetate, că aşa arată un comerţ civilizat…
Pentru rapiditatea plăţii la casă ( acolo un este instalat un POS, point of sale) şi simplificarea evidenţei stocurilor, etichetele poartă codul de bare EAN-13 (European Article Numbering) sau IAN (Internaţional Article Numbering),

cod elaborat de George Joseph Laurer în anii 70 pe când lucra la IMB (http://cosmos2000.chez.com/Numbers/666_BarsCodes.html )
Cum se cuvine oricărui inventator, el şi-a semnat invenţia cu trei grupuri de bare, mai lungi, numite “ de siguranţă” ,la începutul , la mijlocul şi la sfârşitul codului, care se traduc numeric 666, câte litere are fiecare din cele trei nume ale inventatorului. În magazine, la casă, de pe fiecare produs scanat, light pen-ul citeşte mai întâi barele “ de siguranţă”, adică 666, după care citeşte produsul cumpărat. Dacă barele sunt acoperite ( de exemplu cu o carioca neagră) , scanarea nu are loc ( Am verificat personal la Mega Image). Ideea codului, alegerea inventatorului şi semnarea lui în acest mod inedit, n-au venit de la Dumnezeu…
Deşi 666 este număr de om, evident că nu George Joseph Laurer este Fiara menţionată în Apocalipsă: “Aici e'nţelepciunea! Cine are pricepere, să socotească numărul Fiarei; că e număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase “ (Apocalipsa 13,18).
De menţionat că , deşi nu sunt mărfuri materiale, şi serviciile, la rigoare pot fi “etichetate” cu un cod de bare EAN-13/IAN. Şi CNP-ul , numărul nostru personal se transpune în cod de bare EAN-13, evident purtând şi barele “ de siguranţă”. Am văzut o legitimaţie cu un CNP transpus în cod de bare EAN-13, conţinând şi barele de siguranţă! Posesorul legitimaţiei spunea că nu-l deranjează…
Mai sunt produse care scapă, deocamdată, etichetării cu cod de bare, produse care provin din aşa-zisa economie de subzistenţă, de prin părţile “ necivilizate” ale Europei, cum ar fi sud-estul balcanic. Dar, cu măsuri legislative, cu vreo epidemie de gripă aviară, de pestă porcină, pestă caprină etc. va fi lichidat şi acest tip de economie, ţăranul, fost subzistent, fiind constrâns să cumpere de la raft nemaiavând ce consumă din gospodăria proprie.
Inofensivul (deocamdată) 666 se lăfăie pe toate produsele pe care le cumpărăm. Chiar şi pe cele bisericeşti: candele, căţui, cărbuni, tămâie, icoane, cărţi de cult ,lumânări, odăjdii etc. Curioşii pot verifica în magazinele care ţin de BOR şi de alte culte.
După botezul de la Ioan, în apa Iordanului, Iisus a fost ispitit de diavol în pustie cu trei minciuni. A doua minciună arată aşa:
Şi suindu-L diavolul pe un munte înalt, I-a arătat într'o clipă toate împărăţiile lumii./Şi I-a zis diavolul: „Ţie îţi voi da toată stăpânirea aceasta şi slava lor, căci mie mi-a fost dată şi eu o dau cui vreau./Aşadar, dacă te vei închina înainte-mi, a ta va fi toată“./Şi, răspunzând, Iisus i-a zis: „Mergi înapoia Mea, Satano, că scris este: Domnului Dumnezeului tău să I te închini şi numai Lui să-I slujeşti“. (Luca 4,5-8)
Diavolul îşi însuşeşte toate ( deşi nu-i aparţin, că nu i le-a dat nimeni) prin interpuşi. ONU şi agenţiile specializate nu sunt de inspiraţie dumnezeiască… Nu va fi de mirare dacă, într-o zi, după situri arheologice, rezervaţii, opere de artă, lăcaşe de cult, biserici, mănăstiri etc., UNESCO va anunţa că tot pământul a trecut în proprietate sa!
666 este un mijloc de împropriere tâlhărească a tot ceea ce este de vânzare –cumparare şi, în ultimă instanţă şi a sufletelor de om, nu arareori, vai!, de vânzare!
Proprietatea sufletelor omeneşti îl interesează în cel mai înalt grad. Omul trebuie să accepte de bună voie, chiar cu bucurie, cu entuziasm, să devină proprietatea unui asemenea stăpân, numai să aibă acces la raft, măcar pentru cele strict necesare: hrană, îmbrăcăminte, adăpost…
Dar pentru aceasta trebuie ca omul să poarte ( vizibil pentru cine nu se simte deranjat) şi invizibil ( pentru cei cu anumită jenă) aceeaşi marcă precum mărfurile, serviciile etc., 666:
15.Şi i s'a dat ei să-i dea chipului Fiarei un duh o, pentru că chipul Fiarei să şi grăiască şi să facă'n aşa fel ca toţi cei ce nu se vor închina chipului Fiarei să fie ucişi.
16.Şi pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei liberi şi pe robi îi face să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte,
17.încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde , fără numai cel ce are semnul: numele Fiarei sau numărul numelui Fiarei. (Apocalipsa 13,15-17)
Dar cum se va ajunge la aşa ceva?
S-a generalizat utilizarea cardurilor bancare cu PIN. Acum se testează ( se exersează) plata prin “touch payment”, adica prin atingerea cardului "touch bank card" de POS cu introducerea PIN-ului, si acelasi mod de plata, dara fara PIN, pana la limita sumei de 100 de lei. Tot făcând cumpărături sub 100 de lei , mulţi vor uita PIN-ul…După obişnuire se va trece la “ contactless payment” fără PIN, fără limită de sumă. Banii , bancnote şi monezi, nu vor mai avea sens.

Pleaşcă pentru hoţi! Pierderile şi furturile de carduri vor duce , inevitabil, la introducerea unui sistem simplu, eficace, igienic şi sigur 100%: finger payment! Plată prin atingerea scannerului cu degetul arătător de la mâna dreaptă! Deja se exersează sitsemul. Vezi Pay with the touch of a finger sau I Put A Payment Chip In My Hand To Replace My Wallet. Dacă lipseşte degetul se va folosi fruntea. Mai sigur de-atâta nu se poate! Nimeni nu va îndrăzni să facă plata cu un deget tăiat de la altă persona sau ( ce macabru!) cu un cap de om, purtat într-o sacoşă!

Deocamdată contează amprenta digitală sau un microcip ( pentru cei fără niciun fel de inhibiţii). Doar amprenta digitală, însă, nu satisface cerinţa din Ap.13,16-17. Viziunea cu sute de milioane de oameni stând la coadă, să li se implanteze un cip ( conţinând şi 666!), este nerealistă. Cea mai ingenioasă metodă , rapidă, fără durere, neinvazivă, va fi , după cum evoluează tehnica, un tatuaj biotronic, invizibil, aplicat, poate, chiar la efectuarea primei plăţi!

Simplu, comod, confortabil. Asta da libertate! Ţarcul în care intră oamenii, cu mic cu mare, este împrejmuit de…raftul, care oferă atâtea poame bune de mâncat, plăcute la vedere şi de dorit. Vor dispare hoţii, corupţii etc. pentru că numai cine va avea cheia de acces, 666, va intra în imperiul libertăţii (Sic!) din care, însă, nu va mai putea ieşi.
Tatăl minciunii (Satana), speculând păcatele oamenilor şi nebăgarea de seamă a acestora, pregăteşte, prin oameni, toate cele necesare fiului pierzării ( opusul lui Hristos, Antihristul), pentru a controla lumea...Între timp , fiul, poate îşi face studiile prin vreo universitate de top din Occident, aşteptând să intre în scenă când se vor împlini toate…De fapt, nici nu trebuie să se omoare cu învăţătura, având în vedere cu puterea cui va lucra…Pentru postul de (fals) reprezentant al Sfântului Duh, adică de profet mincinos, concurează Papa şi Patriarhul Ecumenic…Mai sunt şi alţii care şi-ar dori…
Trebuie mai întâi să se predice Evanghelia la toate neamurile. „Şi atunci se va arăta cel fără de lege, a cărui venire va fi cu lucrarea satanei, cu toată puterea și cu semne şi cu minuni mincinoase, cu toată amăgirea nedreptăţii la cei care pier, pe care Domnul îl va omorî cu graiul gurii Şale şi-l va pierde cu venirea arătării Sale”. Deci nu însuşi diavolul se face om aşa cum s-a înomenit Domnul — să nu fie! — ci se naşte om din curvie şi primeşte toată energia lui satan. Căci Dumnezeu, cunoscând mai dinainte toată perversitatea voinţei lui, pe care o va avea, îngăduie ca să locuiască diavolul în el
Se naşte deci din curvie, după cum am spus, este crescut în ascuns și pe neaşteptate se răscoală, se împotriveşte şi împărățeşte. La începutul împărăţiei lui, dar mai degrabă a tiraniei lui, ia chipul sfinţeniei, dar când ajunge stăpânitor, persecută Biserica lui Dumnezeu și-şi face cunoscută toată răutatea lui. Va veni cu „semne și minuni mincinoase”, înşelătoare și nu adevărate și pe cei care au slabă şi neîntărită temelia minţii îi va înşela şi-i va despărţi de Dumnezeul cel viu, încât „să se smintească de va fi cu putinţă şi cei aleşi” (Sfântul Ioan Damaschin)
Predicarea Evangheliei ( nu înseamnă și acceptarea ei) prin misionari, prin traduceri etc., s-a cam terminat; sistemul de control este aproape gata… Ce mai lipseşte? Starea de confuzie şi de neputinţă în faţa problemelor cu care se confruntă lumea trebuie să atingă cote insuportabile. Şi atunci va apare Deus ex machina, aclamat de toţi, care va oferi soluţii formidabile… Doar pentru scurt timp.






Nicușor Gliga    10/1/2018


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian