Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Pe teme de Real Estate : Cât trebuie să câstigi ca sa iti iei CASA la Toronto ?

Ultimul set de reguli federale de credite ipotecare a suflat un vânt rece peste aproape toate piețele imobiliare canadiene. Cu excepția Ottawa, Montreal și a câtorva altele, prețurile caselor au încetinit sau s-au diminuat, uneori stricand calculele proprietarilor de case care se bazează pe vânzările la preturi din Martie 2017 . Prețul mediu al unei locuințe din Canada este de 491.000 de dolari, în scădere cu 10% față de luna martie a anului trecut, potrivit Asociației Canadiene pentru Imobiliare (CREA)

Dar acest lucru nu aduce prea multe diferențe pentru mulți cumpărători de case. Pe de o parte, dacă scoateți orașele din Toronto și Vancouver, prețul mediu național al locuințelor a scăzut cu doar 2% în ultimele 12 luni - nu este suficient pentru a compensa faptul că, în cadrul noului test de stres, potențialii cumpărători trebuie acum arată că vor putea ține pasul cu facturile, chiar dacă rata ipotecilor a crescut cu două puncte procentuale. Pe de altă parte, pe cele două piețe cele mai scumpe ale Canadei - Toronto si Vancouver , regulile mai stricte ale creditelor ipotecare împing mai mulți cumpărători spre locuințe mai mici și mai ieftine, ceea ce determină, la rândul lor cresterea prețul acestor proprietăți. Prețurile pentru condo si townhomes au crescut cu 26% și cu 14% de la sfârșitul lunii martie în Vancouver și respectiv Toronto. Deci, cât de mult trebuie să castigi anual pentru a te califica pentru un împrumut pentru a cumpăra o locuință cu preț mediu în unele dintre cele mai mari orașe ale Canadei ? In Toronto ..trebuie "numai " 163,000 dolari ..iar in Vancouver .."numai" 216.000 Dolari

Calculele mele includ, de asemenea, o plată în avans de 20%, o sumă de bani care poate să nu fie accesibilă pentru mulți, în special pentru primii cumpărători de case. Am folosit o rată fixă a creditelor ipotecare de 5 ani de 2,99%, care este printre cele mai scăzute din țară, dar nu este neapărat disponibilă peste tot.

Cu toate acestea, poate cel mai important, am presupus că cumpărătorii nu aveau alte datorii. Acesta este un "mare" dacă deoarece 54% dintre canadieni au datorii non-ipotecare, ceea ce face și mai greu să se califice
Lucrurile precum plățile cu carduri de credit și împrumuturile pentru autoturisme sunt, de asemenea, factori în testul de stres, iar creditorii se uită la datoriile totale care nu depășesc 42% din venitul dvs. anual înainte de impozitare.
Fiecare 450 de Dolari in obligatii lunare reduce ipoteca pe care te poti califica cu [aproximativ] 100.000 de dolari.
Evident , De exemplu, dacă vă bazați pe venituri ca liber profesionisti care variază de la an la an sau pe comisioane, bonusuri sau ore suplimentare, ceea ce se înscrie în calcul este salariul mediu de doi ani. Dacă tocmai ați început un nou serviciu banca va privi doar venitul de bază.
Apoi, există impozite pe proprietate, care fac parte din costurile locuințelor, care nu ar trebui să ia mai mult de 30-32% din salariul dvs. lunar brut.

Rata impozitului pe proprietate poate varia semnificativ de la regiune la regiune și este cu siguranță o considerație.Totuși, există modalități prin care vânătorii de case de astăzi își pot întinde accesibilitatea.Una din metode este folosirea uniunile de credit, care sunt reglementate provincial și nu fac obiectul celor mai recente reguli federale de credite ipotecare.
Venitul necesar este cu aproximativ 12-13% mai mic pentru debitorii care folosesc o uniune de credit care le califică la rata fixă de 5 ani a contractului.
O altă posibilitate, dacă aveți o plată în avans de 20% sau mai mult, prelungirea amortizarii de la 25 la 30 de ani, ceea ce crește puterea de cumpărare cu aproximativ 8%,.

Daca sunteti dispusi a conduce mai mulți kilometri vă va ajuta, de asemenea, să obțineți casa pe care o doriți. Dacă sunteți deschis la navetă, puteți conduce o oră și puteți obține cel puțin 30-50% mai mult acasă pentru același venit. Evident , exista si optiunea de a cumpara o casă mai mică. Regula principală pe care va sfatuiesc este să urmăriti o ipotecă care să nu depășească de patru ori venitul.

Orice intrebari si idei de articole astept la adrian@mortgagenews.ca .
sau la 416 265 6707.

Cu stima ,
Adrian Capraru




Adrian Căpraru    4/15/2018


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian