Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


De ziua îndrăgostitilor : Păpusile din vitrina iubirii

S-a întâmplat cândva, să mă îndrăgostesc. Dar cui nu i se întâmplă asta?
Dragostea este pentru oricine și fiecăruia îi vine rândul să iubească. Mai devreme sau mai târziu, dragostea te găsește și vrei nu vrei, nu ai de ales, o primești în inima ta.
Dacă iubești pe cine trebuie, nu ai de ce să te temi. Însă dacă ți-ai dăruit inima unei persoane care nu te merită, lucrurile se complică și ajungi să suferi din dragoste. Aceasta este o boală fără leac, așa cum nici pentru sacrificiul din dragoste nu s-a inventat încă vreo doctorie. Și chiar dacă s-ar întâmpla să existe una, cine nu știe că orice doctorie este amară și că nu ai cum să te însănătoșești până când nu i-ai simțit gustul.

În dragoste, suferința și sacrificiuln îseamnă că iubirea nu este o sărbătoare a bucuriei, ci o povară, că viața ta, în loc să fie o continuă primăvară s-a prefăcut într-o nesfârșită iarnă, că stelele de pe boltă s-au prăbușit în noroi și că pe marea pe care navighezi nu te afli de fel în siguranță, căci sălbăticia și vuietul talazurilor ei nu pot fi domolite.
Ce-i drept, că după furtună mai apare și soarele, însă într-o iubire în care suferința și sacrificiul au cel mai important cuvânt de spus, vremea bună depinde întotdeauna de capriciile și de interesul celui ce domină relația. Și astfel, de dragul unui soare care să nu fie umbrit de nori, cel dominat își dă, de obicei, acordul să devină în relația cu celălalt, o marionetă, o păpușă de pluș, o jucărie mecanică.
În vitrina iubirii există și asemenea exponate, simbol al legăturilor nepotrivite, în care cel ce iubește nu primește înapoi dragoste și totul atârnă de fanteziile ori de indiferența celuilalt.

Vestea bună este că o dată pe an, de Ziua Îndrăgostiților, vitrina iubirii se rearanjează. Și astfel, păpușile din vitrina ei pot alege dacă să rămână în continuare acolo, captive în pânzele de păianjen ale unor relații ce nu le aduc fericirea ori să meargă mai departe, în căutarea adevăratei iubiri.
Unele își înving teama și aleg să aștepte ca dragostea să le afle. Altele însă, decid că este de preferat să nu schimbe locul, mulțumindu-se cu bruma de afecțiune pe care o au, în numele suferinței și al sacrificiului din dragoste. Indiferent cum vor sta lucrurile, nu îți pierde însă niciodată speranța în iubire!
Ai încredere că persoana care îți merită dragostea va apărea în chip neașteptat, la momentul potrivit! Și învață să spui “Nu” oricui ar încerca să te transforme într-o păpușă a iubirii!







Corina Diamanta Lupu    2/14/2018


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian