Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Dincolo de cer, în spaţiu, sau sub cer?

S-apropie sfârşitul de an şi tot omul este nerăbdător să ştie dinainte ce va fi la anu, peste zece ani, peste o sută…Astrofizicieni, astrologi, futurologi, clarvăzători, departe văzători, experţi în karmologie, în tarotologie, în meteoromanţie, în bibliomanţie, în numerologie etc. îşi prezintă ofertele, care mai de care mai interesante. Fiecare este liber să aleagă, ceea ce i se potriveşte mai mult zodiei, karmei etc. şi, evident, variantele cele mai promiţătoare, mai optimiste.

Între timp, sondele spaţiale umblă şi tot umblă prin spaţiu, căutând planete locuibile, apă, minerale, eventual petrol şi gaze naturale…

Stephen Hawking, clarvăzător ştiinţific, spunea cândva că trebuie să părăsim pământul în maxim 1000 de ani, apoi a redus la 600 de ani. Acuma ne dă fiori, avertizând că omenirea nu mai are la dispoziţie decât 100 de ani! (http://www.ziare.com/magazin/spatiu/stephen-hawking-a-redus-drastic-termenul-in-care-trebuie-sa-parasim-pamantul-in-cautarea-planetei-b-1464485) Probabil, anul viitor vor rămâne numai 50 de ani…Unde să plecăm? Pe Marte, evident!

Deşi sondele n-au întâlnit niciun extraterestru ( marţian, romulan, klingonian …), totuşi pământenii cred, din ce în ce mai mult, că extratereştrii există.

“Mai bine de jumătate din populația globului crede că există civilizații extraterestre și dorește să intre în contact cu acesteaCel puțin așa arată un sondaj realizat în 24 de ţări, la care au luat parte 26.000 de persoane. Dintre cei care cred că nu suntem singuri în Univers, 60% spun că ar trebui să încercăm să contactăm extratereştrii, atunci când îi vom găsi. Este cel mai amplu sondaj de acest gen, fiind realizat în mai multe ţări, care totalizează 62% din populaţia planetei. Numărul mare al celor care cred în extratereştri explică succesul unor filme ca “Războiul stelelor”.( Sursă: Pro TV (http://stirileprotv.ro/ştiri/stiinta/peste-jumatate-din-populac-ia-globala-crede-in-extraterec-tri-conform-unui-sondaj-in-24-de-c-ari.html)

De fapt este invers. Filmul “ Războiul stelelor” ( Star Wars) explică succesul credinţei în extratereştri. Pe piaţă s-a lansat “ Războiul stelelor: ultimul Jedi” (Star Wars: The Last Jedi). Succesul de casă este dinainte asigurat.

Unii susţin că extratereştrii nu sunt dincolo de cer, ci sub cer, printre noi. Au fost văzuţi, pe ici pe colo, inclusiv farfuriile lor. De ce-or fi zburând în farfurii şi nu în avioane, rachete , numai… Dumnezeu ştie.

Şi eu sunt convins că extratereştrii sunt printre noi. I-a întâlnit chiar şi Iisus, când umbla prin Israel. În ţinutul gadarenilor a avut o discuţie interesantă şi lămuritoare cu privire la ce-i aşteaptă pe extratereştri la sfârşitul istoriei:” Şi trecând El dincolo, în ţinutul Gadarenilor, L-au întâmpinat doi demonizaţi, care ieşeau din morminte, foarte cumpliţi, încât nimeni nu putea să treacă pe calea aceea./Şi iată, au început să strige şi să zică: Ce ai Tu cu noi, Iisuse, Fiul lui Dumnezeu? Ai venit aici mai înainte de vreme ca să ne chinuieşti?/Departe de ei era o turmă mare de porci, păscând./Iar demonii Îl rugau, zicând: Dacă ne scoţi afară, trimite-ne în turma de porci.
/Şi El le-a zis: Duceţi-vă. Iar ei, ieşind, s-au dus în turma de porci. Şi iată, toată turma s-a aruncat de pe ţărm în mare şi a pierit în apă/Iar păzitorii au fugit şi, ducându-se în cetate, au spus toate cele întâmplate cu demonizaţii./Şi iată toată cetatea a ieşit în întâmpinarea lui Iisus şi, văzându-L, L-au rugat să treacă din hotarele lor.” (Matei 8, 28-34)

“Ai venit aici mai înainte de vreme ca să ne chinuieşti”, adică mai înainte de vremea când vor fi adunaţi şi închişi în cocină şi nu vor mai umbla creanga.

Aceşti extratereştri stau la pândă în văzduh (distanţa spirituală dintre lumea văzută şi cea nevăzută) şi se dau la sufletele celor decedaţi. Dacă sunt îngerii păzitori în preajmă nu-i nicio primejdie…Există mărturii ale unor sfinţi care s-au întâlnit cu ei.

Când sunt printre oameni, extratereştrii iau forme conform imaginaţiei oamenilor, în ton cu vremurile. Astăzi sunt omuleţi verzi, androizi etc.

Bine a zis cine a zis că imaginaţia este puntea prin care extratereştrii ( din Gadara) ajung în mintea şi ( vai!) chair în sufletul omului.

Cu imaginaţii şi mai bogate, stimulate de “ Războiul stelelor: ultimul Jedi”, peste un an, la următorul sondaj, se va spune că aproape două treimi din populaţia globului crede că există civilizaţii extraterestre.

Nu ştiu cum e mai bine: să mergem noi acolo la ele sau să le invităm aici pe pământ?








Nicuşor Gliga    1/1/2018


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian