Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Note personale - Dileme

Niciodată nu am fost atât de copleşit de torentul traficului de informaţii de pe internet ce dovedeşte fără pic de îndoială că oamenii de pretutindeni sunt cuprinşi de îngrijorare încercâd să desnoade firele încâlcite ale politicii curente ce nu lasă nimănui răgaz de pace. Pe fundalul alegerilor pentru preşedenţia americană, din care de-o parte şi din alta sunt asvârlite fără urmă de pudoare întregul conţinut al bagajelor de gunoaie încinse de stricăciune, fiecare dintre noi caută să desprindă un filon de adevăr sortat din tonele de minciună, dar fără mult folos. Articole, eseuri şi imagini de pe Utub scot la iveală zilnic date şi realităţi pe care presa oficială le ignoră sau le îngroapă cu bună ştiinţă, în timp ce în ziare şi televiune se desfăşoară o campanie de calomniere şi ponegrire a tot ce invocă principii conservatoare opuse politicii corecte pe plan intern şi extern şi opinii de altă natură.

Întregul mecanism de influenţare a spiritelor este descris cum nu se poate mai bine în noua carte a lui Radu Cinamar apărută în România şi pe Amazon sub titlul: Viitor cu Cap de Mort. Autorul sau autorii ce se ascund sub acest nume au până în prezent patru cărţi publicate cu conţinut des-conspiraţional din care se desprinde întregul sistem de maşinaţiuni din culise ale francmasoneriei internaţionale şi celor din grupul Bilderberg. Pornind de ideia că societatea este divizată în două clase sociale antagoniste: conducători şi gloată, cu ajutorul tentaţilor băneşti şi de putere, masele populaţiei pot fi manipulate cu uşurinţă întrebuinţând pârghile financiare de care dispun şi controlul mass-mediei. E surprinzătoare claritatea obiectivelor urmărite de aceste grupări prin care multe din fenomenele fără răspuns din zilele noastre sunt descrise explicit.

Între altele, paradoxal, a devenit evident faptul ca exodul de immigranţi din Africa şi Orientul Mijlociu ce continuă să creeze haos în majoritatea ţărilor europene, ce pentru fiecare dintre noi pare un fenomen aproximativ nou, a fost prevăzut şi planificat nu mult după primul război mondial de către Coudenhove-Kalergi, recunoscut drept părinte al Uniunii Europene, cu scopul de-a crea o masă de indivizi de rasă mixtă cu caracteristici subintelectuale, uşor de manipulat. În cartea sa „Praktischer Idealismus” Kalergi a indicat că viitorul Statelor Unite Europene nu va fi poporul vechiului continent, ci un fel de oameni-robot produşi prin amestecare multinaţională fără altă calitate decât aceea de-a fi conduşi de elita conducătoare. În continuare el proclamă abolirea dreptului de autodeterminare a statelor europene în care se va elimina democraţia, guvernanţii aleşi de popor nu vor avea putere de decizie pe plan naţional iar poporul se va amesteca cu celelalte rase astfel ca identitatea naţională să fie total anihilată. Aceste teme încep să se întrezărească astăzi în tot ceea ce vedem că se întâmplă în multe ţări europene.

Scopul curentelor ultra-progresiste, a multor guverne (printre care şi cel canadian) şi apelurile constante ale ONU care recomandă insistent să acceptăm milioane de refugiaţi pentru a reface natalitatea scăzută din ţările europene, Canada şi America, este acela de-a transforma identitatea acestor popoarelor într-o masă de indivizi fără coeziune etnică, istorică şi culturală. Planul Kalergi este fără îndoială blueprintul înfăptuirii unui guvernământ unic totalitarian ţn Europa şi întreaga lume.

Ilie Şerbănescu într-un articol recent pe internet în care explică problemele economice din Grecia, scrie că Aristotel, marele filozof grec ce a trăit în 384-322 î.e.n., spunea: „Democraţia este calea cea mai uşoară către tiranie” Tot el constatase că „democraţia este una dintre cele mai corupte forme de organizare statală, întrucât statul devine captiv în mâinile unor mici grupuri de interese capabile să manipuleze cu uşurinţă masele în scopul îmbogăţirii personale în timp ce populaţia este ţinută în sărăcie lucie”.

În acst context, mergând înapoi la cartea lui Radu Cinamar în care unul din capii grupului Bilderberg, Massini, declară: „Pentru a ascunde cât mai bine manevrele politice şi financiare pe care le declanşăm, ne servim de cea mai spectaculoasă, dar în acelaşi timp, cea mai hilară idee pe care am reuşit s-o infiltrăm maselor de oameni în ultimii două sute de ani. Aceasta este probabil una dintre cele mai de preţ achiziţii ale noastre, care ne-a adus multe servicii şi care se dovedeşte foarte eficientă chiar şi în prezent. Te vei mira, dar ea poartă un nume foarte cunoscut: democraţia. Noţiunea în sine nu face nici cât o ceapă degerată; cu toate aceste, ea este cea mai potrivită piesă în angrenajul nostru care are mare succes la masele populare...Ce obţinem noi prin aşa-zisa democraţie? În cele mai multe cazuri aceasta duce în primul rând la dezbinare între diferite categorii sociale care alcătuiesc un popor şi la o înfruntare de multe ori făţişă între populaţiile de pe glob. Ideea pe care o oferim lumii, dar prin care acoperim de fapt cu acordul tuturor adevăratelor noastre intenţii şi acţiuni, este aceea de-a crea iluzia alegertii libere in cazul fiecărui individ. Când este însă vorba de zeci şi sute de milioane de oameni diferiţi, stresaţi şi pervertiţi, alegera lor aşa zisă liberă poate fi lesne dirijată prin diferite metode.” Mr. Massini nu a uitat să adauge: „E un sistem care şi-a dovedit cu prisosinţă eficienţa de-alungul timpului. Dacă cineva se opune, eliminarea lui de pe eşichierul politic sau ca personalitate socială nu reprezintă, în general vorbind, nici o problemă, datorită multiplelor relaţii pe care le avem, a corupţiei şi a sistemului financiar pe care-l stăpănim. În cazuri mai deosebite cum ar fi cel al Statelor Unite, nu ne putem permite greşeli sau acţiuni exterioare în afara celor prevăzute de noi. De aceea, fiecare preşedinte american nu reprezintă în realitate decât o alegere şi o emanaţie a scopurilor noastre masonice, el trebuind obligatoriu să fie membru marcant în lojile noastre.”

Toronnto ON




David Kimel    9/13/2016


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian