Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


La o cafea cu Marian Zamfir

Marian Zamfir, ce plăcere să luăm cafeaua împreună, chiar dacă distanta ne obligă să o facem prin Skype…

Este o adevărată bucurie să ne revedem şi să discutăm la o cafea, distanta nefiind o problemă, Dănuta.

Citeam despre tine în "Cartea terapeutilor" a Cameliei Ardelean, unde erai prezentat sub titlul "Mâini vindecătoare". Ti-ai făcut o misiune nobilă din a ajuta oamenii să se vindece de boli folosind proceduri terapeutice care implică magnetismul vital. Poti să ne spui mai multe despre tine şi metodele tale cu care ai avut succes de-a lungul anilor?

Metodele terapeutice pe care le folosesc au la bază conexiunea cu energia universală care provine din centrul Universului. Orice fiintă umană, văzută din exterior, este mult mai mare decât corpul fizic, deoarece este înconjurată de un număr considerabil de câmpuri energetice care au diferite functii printre care și aceea de protectie împotriva radiatiilor cosmice. Rolul energiei universale este esential deoarece sustine conexiunea dintre corpul fizic si câmpurile energetice din jurul său printr-un sistem de vortexuri energetice numite chakre. Principiul de bază al terapiilor mele este echilibrarea energetică si armonia cu energiile benefice din natură. Astfel fiinta umană îşi regăseşte echilibrul interior si poate să reducă semnificativ efectele distructive ale stresului cotidian sub diferite forme. Vindecarea reprezintă, în esentă, restabilirea armoniei cu energiile benefice ale naturii. După câtiva ani de studiu am reusit să creez propriile metode de terapie - "Sistemul astral de vindecare" si "Pranoterapia".


Ca să se înteleagă mai bine, metodele acestea facilitează vindecarea la toate nivelurile - fizic, mental şi emotional, chiar şi spiritual. Eliminându-se blocajele din câmpul nostru energetic, se reface fluxul de energie şi se restabileşte calitatea vietii noastre. Cum se efectuează, mai concret, vindecarea?

Ameliorarea sau vindecarea se produc dacă zona afectată din aura energetică este reechilibrată si încărcată cu energie universală în asa fel încât să se refacă si să asigure protectia energetică a corpului fizic. Un rol important în ameliorare sau în vindecare îl are si sistemul chakrelor, care trebuie ajutat să functioneze la parametrii corespunzători. Boala poate să reapară dacă factorii declansatori se reinstalează si perturbă aura energetică si activitatea corpului fizic. Un rol esential în mentinerea unui echilibru de viată îl are preventia sub toate formele. Energia universală este în legătură cu supraconştientul. Atunci când se foloseşte energia universală, supraconştientul preia comanda şi actionează asupra subconştientului care, la rândul său, va coordona activitatea corpului fizic într-un mod adecvat în vederea vindecării.

Cât de importante sunt chakrele?

Rolul chakrelor în anatomia subtilă a fiintei umane este esential. Ele transformă frecventa de vibratie a energiei universale şi o adaptează la necesitătile corpului fizic. Atunci când una sau mai multe chakre se dezechilibrează, se creează un lant de alte dezechilibre la nivel glandular şi organic, deoarece fiecare chakră alimentează cu energie o glandă cu secretie internă care, la rândul ei, influentează activitatea unui organ sau alte functii.

Ce produce de fapt dezechilibrul energetic în corpul nostru?

Factorii care conduc la dezechilibre energetice şi afectiuni sunt stresul, suprasolicitarea fizică şi psihică, respiratia superficială , evenimente predestinate, starea de încordare continuă, electrosmogul, eliminarea redusă a reziduurilor alimentare, poluarea, vointa folosită excesiv, gândurile negative, traumele fizice şi psihice, absorbtia redusă a substantelor nutritive din alimente, dezechilibre alimentare manifestate prin exces de zahăr, alcool, tutun, cafea, alimente care se digeră greu etc., consumul redus de apă. Factorii de stres care influentează o persoană pot produce dezechilibre energetice. Dacă situatia se mentine, atunci în zona cea mai afectată a învelisurilor energetice se acumulează impurităti, iar protectia energetică se reduce considerabil. După o perioadă pot apare în corpul fizic primele simptome care semnalează o disfunctie a organului care se află în zona de influentă a straturilor energetice protectoare care au fost afectate.

Tratamentul cu bioenergie nu este un substitut al medicinei alopate, ci un supliment. In cei 25 de ani de când lucrezi cu energie universală , în ce afectiuni ai văzut cele mai bune rezultate?

De la începutul activitătilor de întretinere corporală am respectat următoarele reguli: nu am stabilit un diagnostic deoarece este de competentă medicală, nu am afirmat niciodată că vindec, deoarece numai medicul vindecă, am actionat doar asupra dezechilibrelor energetice şi am ajutat corpul să se purifice grăbind astfel ameliorarea, iar în multe cazuri vindecarea.

Esti prea modest. Voi enumera, din una din cele 16 cărti scrise de tine, numită “Sistemul astral de vindecare” , doar câteva: hipertensiune, afectiuni ale sinusurilor, migrene, probleme ginecologice, ulcer, vertigo, sciatică, disfunctii ale tiroidei etc. De asemenea, prin aplicarea tratamentului cu bioenergie ajuti oamenii să obtină o imunitate mai mare a organismului, un metabolism mai bun, stări de bună dispozitie , linişte interioară, să-şi dezvolte intuitia şi să-şi reducă stresul, ostilitatea, mânia, depresia şi anxietatea.
Marian, ne simtim foarte bine în preajma anumitor persoane şi evităm pe cât posibil apropierea de altele. Există pentru aceasta un motiv energetic foarte clar pe care te voi ruga sa îl explici şi cititorilor noştri. Cum putem deveni mai conştienti de ceea ce este propria energie şi de energia altor oameni sau a obiectelor şi cum ne putem mări nivelul de vibratie?

Senzatia de bine în apropierea unor persoane indică o compatibilitate bioenergetică mare. Ea se desfăşoară la nivel subtil prin intermediul chakrelor. Prin conştientizarea energiilor subtile din jurul corpului fizic se percepe aura energetică. Urmatoarea etapă este perceperea aurei energetice a altor persoane sau obiecte. Daca se va simti o atractie spre o persoană, atunci respectiva persoană este benefică. Situatia este asemănătoare când se simte o respingere, iar respectiva persoană nu este benefică. Perceptia şi interpretarea sunt la fel şi în cazul unui obiect. Perceptia extrasenzorială se dezvoltă prin exercitii care conduc la acumularea unei mari cantităti de energie universală. Gîndirea pozitivă, de asemenea, favorizează puterea frecventei de vibratie.

De aceea toata lumea se simte mai bine cu o persoană pozitivă, nu-i aşa? Iar dacă vezi că se apropie de tine cineva care nu ştie decât să se plângă şi să critice, iti vine să fugi în mai multe directii deodată.

Atunci când suntem în apropierea unei persoane cu care nu rezonăm şi avem dorinta de a o evita, ar fi bine să ne gândim la ea cu multă întelegere şi să îi trimitem lumina iubirii universale. Desigur, se poate încerca şi un dialog pentru a-i arăta şi partea bună a lumii şi astfel să încercăm să o ajutăm să atenueze sau să elimine negativitatea din starea ei interioară.

Un răspuns cu adevărat plin de iubire! Iubirea purifică şi armonizează totul în viata noastră. Cine trăieşte în iubire, şi bineînteles că nu mă refer aici doar la cea romantică, trăieşte la un nivel de conştiintă foarte ridicat. Oamenii se simt atraşi de o astfel de persoană. Chiar şi numai un gând de iubire trimis cu sinceritate poate să ajute pe cineva. Ce este iubirea? Tot energie?

Iubirea este energia specifică chakrei Anahata, aflată în zona inimii. Este un sentiment înăltător obtinut prin stimularea activitătii acestei chakre şi îndreptat spre toate fiintele văzute şi nevăzute care populează Terra sau alte dimensiuni. Este necesar un antrenament deosebit şi schimbarea opticii de viată pentru ca treptat această chakră să se deschidă şi să ne echilibreze energiile subtile din zona superioară şi din cea inferioară a aurei energetice. Atunci când vom avea iubire pentru toti oamenii, chakra Anahata se va deschide mai uşor şi vom putea radia iertarea şi iubirea neconditionată în jurul nostru.

Cum poti ajuta pe cineva care nu are posibilitatea sa fie fizic lângă tine dar are nevoie de o echilibrare energetică?

Un terapeut experimentat are abilitatea de a lucra cu energia universală şi la distantă, prin transferul de energie universală în aura energetică a persoanei tratate, apoi, prin sistemul chakrelor, energia universală va ajunge în corpul fizic. Această tehnică de lucru necesită o fotografie, acordul persoanei asupra căreia se actionează şi bineînteles persoana respectivă trebuie să fie cât mai relaxată pe toată perioada de timp a terapiei energetice. Toate interventiile terapeutice la distantă durează 60-90 de minute. În acest context am creat şi un dispozitiv care să rezoneze cu energia universală, să o atragă în jurul său ca un terapeut experimentat, pentru ca în faza a treia să poată fi setat pentru a directiona energia universală din jurul său spre o persoană care are nevoie de ajutor energetic. Dacă un astfel de dispozitiv este amplasat în camera unde se desfăsoară o terapie, efectul respectivei terapii va fi mult mai mare, deoarece capacitatea de reactie a persoanei tratate va fi mai mare datorită creşterii semnificative a cantitătii de energie universală din cameră. Aceste dispozitive pot fi folosite cu succes de oricine doreşte să obtină un plus de energie sau armonie şi echilibru.

Unde poti fi contactat în cazul în care cineva doreşte să apeleze la ajutorul tău?

Mi se poate scrie la adresa de email mzamfir98@yahoo.com si continuăm de acolo.

Multumesc mult, Marian, că ti-ai făcut timp pentru acest interviu, între sedintele de terapie si editarea de cărti spirituale.

Cu multă plăcere, si abia astept să ne întâlnim si la o pranoterapie.



Interviu realizat de Dănuta Gherman (Toronto)






Dănuta Gherman    1/19/2016


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian