Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Scrisori către Observatorul , după primirea unor distinctii de la oficialităti canadiene

Asociatia Română pentru Patrimoniu Fundatia Artur Silvestri : Felicitări, meritati din plin recunoasterea si premiul. Vă dorim multi ani si mut succes în continuare în viata românilor de pretutindeni.

Acad. Dr. Emil Onet / SUA ; Va felicit pentru activitatea fructuoasa in slujba comunitatii romanesti din Canada si va urez succes deplin in aceasta misiune nobila.

Cristache Zorzor / Montreal ; Vreau sŕ vŕ felicit pentru minunatele rezultate obtinute de Ziarul OBSERVATORUl, condus de dumneavoastrŕ, rezultate ce au fost încununate de importantele distictii ce ati obtinut din partea oficialitatilor canadiene.Vŕ urez sŕrbatori fericite si un an nou bun cu sŕnatate si multe rezultate meritorii.Cu foarte mult drag si admiratie

Dr Adina Stefan Toronto ; Felicitări ! Faceti o treaba foarte buna! Meritati . Este singurul ziar care ne aminteste ca eram o Natiune sofisticata, educata!!

Monica Corleanca / New York; Felcitari pentru tenacitatea cu care ai tinut romanii in juru cenaclului si ziarului. Meritati o recunoastere chiar daca pe unii i-o fi suparat aceasta, frumos ca ai tinut sus drapelul si ai mers mereu numai inainte . Dumnezeu cu tine si cu noi toti!

Mihai Dorin PAUN / Seatle : Va felicit pentru obtinerea premiul “Distinguished Contributions to Multicultural communities of Canada, respect to Human Rights and efforts for Equality and Social Justice for all Canadians “Iata ca si presa romanilor din diaspora si de pretutindeni este rasplatita pentru munca lor in folosul comunitatii in tarile in care traiesc.Ziarul Observatorul din Toronto /CANADA a primit Diploma Award de la Tomas S.SARAS President CEO National Ethnic Press and Media Cauncil Of CANADA.
Noi, colegii lor de la Agentia de Stiri *Centrul Informational METAFORA-Radio METAFORA si Ziarul www.radiometafora.ro din Oak HARBOR,SEATTLE ,WA,U.S.A ii felicitam si le dorim si pe viitor sa obtina cit mai multe premii . Doamne ajuta ! Director Mihai Dorin PAUN

Dorina Cornelia Aldea - Vancouver ; Un suflet calator cu aripi lungi bate la usa redactiei voastre sa va aduca un buchet de ganduri de recunostinta pentru tot ceea ce faceti voi, pentru cultura, pentru profesionalism, pentru omenie, pentru traditie, pentru dragostea de tara, pentru credinta fata de Dumnezeu.
Prin ceea ce faceti voi ridicati moralul, ridicati optimismul si increderea noastra, a romanilor “rataciti” prin lume, pe care reusiti sa-i incurajati sa viseze intr-un viitor mai bun (cel putin acum dupa alegeri a crescut speranta in mai bine) ca in viitor vom fi si noi cetateni respectati si demni de lauda. Cuvintele nu imi sunt de ajuns pentru a va spune tot ce gandesc dar imaginile ce le-am vizionat pe situ-ul vostru, la evenimente culturale, mi-au transmis cu mare usurinta emotii pozitive si multa admiratie, relevand toate elementele care dau calitatea si valoarea deosebita al acestui ziar.
Sa vina astfel de oameni la festivitate, sa te felicite, pentru munca pe care ai facut-o, sa confirme, prin premiul primit, ca voi sunteti printre cei mai buni jurnalisti, a fost si este o mare bucurie pentru mine ca roman, ca om.De aceea, eu as spune ca revista Observatorul este, unul din putinele publicatii care are echilibru si bun simt, promovand si aratand ca, in Romania, se mai intampla si lucuri bune si de calitate, nu doar barfe, scandaluri, crime si violuri.
Permiteti-mi ca pe aceasta cale, si cu aceasta ocazie, sa va urez ca Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze cu cele mai frumoase haruri si daruri, iar realizarile si reusitele voastre sa fie pe masura planurilor pe care le-ati facut si sa ne bucuram impreuna de triumful vointei si al muncii voastre. Tineti steagul sus! Felicitari! Va doresc tuturor o zi binecuvantata in pace si liniste!

Mare si frumoasa vestea primită, cu atât mai mult cu cât trecerea anilor mă face să mă simt membru ale acestei familii redactionale "Observatorul" Vă doresc un viitor pe măsura valorilor demonstrate până acum. prof. univ. dr. Grigore Constantinescu / Bucuresti

Mii de felicitari domule Puiu Popescu si colaboratorilor D-voastra. Sunteti niste romani adevarati . Ma mandresc cu Observatorul oriunde am ocazia sa merg. Cu un mare drag, admiratie si apreciere totala.pentru "fiinta extraordinara " care sunteti dovedita in atatea ocazii! Pentru seriozitatea de care a-ti dat dovada ..... si de caracterul minunat si integru pe care-l aveti.
Si nu voi inceta de a va numi printre fiintele speciale dragi .
Va invit cu drag la urmatorul meu concert unde veti cel mai pretios invitat al meu . Aura Urziceanu

Felicitări ! Grupul de la OBSERVATORUL, oamenii adunati în jurul acestui jurnal, care se întîlnesc de ani de zile, în minunate sezători si cenacluri, ateliere de creatie si spectacole, coagulînd si încurajînd faptul cultural-artistic, în toate domeniile - arte plastice, literatură, muzică si poezie, studii de limbă si traditie, ortodoxia plină de generozitate unificatoare - cu dorinta tuturora de a participa la edificarea unui teritoriu de cultură românească, merită să fie bine cunoscut, ca una dintre cele mai statornice si bogate institutii de sprijinire a spiritualitătii românesti, dincolo de fruntarele României, pe continentul Americii de Nord. Niciunul dintre Institutele Culturale Românesti, subventionate cu scopul de a face cunoscută cultura românească în străinătate si a oferi diasporei române productii cultural-artistice, artă românească si artisti români, nu se poate lăuda cu o activitate mai solidă, mai sustinută, mai percutantă, mai gustată si mai apreciată, decît cea fiintată si sprijinită, de atîtia ani, de Dumitru Puiu Popescu, împreună cu un grup de oameni fideli, fără subventii guvernamentale, dar cu mult suflet si o mare inimă românească !
După o atentă vizită a tuturor imaginilor si explicatiilor prezentate în site-ul ,
http://www.observatorul.com/events_main.asp, îmi îngădui să-ti sugerez editarea unei cărti/abum, cu ilustratii, după minunatele fotografii si explicatiile aferente.
Ar fi o monografie ilustrată a unei activităti care ar trebui să fie cunoscută de toti românii din Canada, USA si Europa, unde încă există curozitate si receptivitate pentru asemenea fapte de cultură, pentru o asemenea constantă în sprijinirea spirtualitătii, culturii si traditiilor de sorginte românească. Acestei cărti/abum i-as zice:GRUPUL de la OBSERVATORUL.Cu prietenie si sinceră admiratie, Sergiu Cioiu / Ottawa

Congratulations! You are the foundation here. Best wishes for the future. Regards, Gerry Avram / Richmonh Hill

Felicitari! Multe urari de bine si de impliniri si de-acum inainte! E o adevarata placere sa citesc si sa colaborez la revista dumneavoastra! Thanks, Doru Deboveanu / Stoufville ON

Adevărate probe de românism autentic. Nici că se putea ceva mai sublim. Ceea ce faceti Dv. si tot colectivul de la Observatorul sunt dovezi de iubire pentru tară, pentru limba română, pentru neam si pentru frumosul din noi si dimprejurul nostru pe care, nu întotdeauna avem ochi să-l cuprindem. Imi place tot ce faceti si mai ales, că vă cinstiti numele de român. Felicitări, La multi ani! Har si pace de la Dunăre, de la colaboratoarea Dv.
Cu cea mai înaltă pretuire, Cezarina Adamescu

Multumesc mult si pentru blajine si întelepte vorbe, si pentru atentia pe care o acordati lucrurilor firii care ne esentializează existenta. Trimit, atât cât trimit „Observatorului" de parcă as trimite familiei mele ceva mai special, mai deosebit. De multe ori m-ati primit mai bine decât de cei de la mine, de acasă. Am găsit la Dv. parcă un loc de refugiu pentru a mă încărca cu liniste si pace.Vă doresc cordial să aveti parte de toate bucuriile lumii dimpreună cu cei mult dragi!
Vă pretuiesc!!! Cu sentimentul alesei consideratiuni, Vasile Popovici

M-am uitat cu placere si mindrie la toate pozele si evenimentele care au adus cultura si arta romanesca in colimatorul canadian si international. Toate astea au fost posibile datorita pasiunii si energiei dumneavoastra de a populariza to ce-frumos si de valoare viata, cultura si arta romaneasca. Felicitari din toata inima pentru premiul obtinut si foarte bine meritat. Cu drag, George Kun / North York

Mă bucur pentru Observatorul, mă bucur pentru editorul lui , care pune atâta suflet în această prestigioasă publicatie, mă bucur pentru cititori si colaboratori ai acestei nobila familie Observatorul... Cu multă prietenie si admiratie, George PETROVAI

Impresionant de activitătile „Observatorului” din Toronto si vă admir pentru promovarea prin multiple mijloace a spiritualitătii, culturii, artei si stiintei românesti în Canada si în lume.De asemenea, vă felicit pentru titlurile si premiile primite, între care Honoris Causa, diplome de merit si de recunoastere etc. Foarte frumoasele fotografii ilustrează pe deplin preocuparea Dv. de a neuita neamul românesc, de a promova frumosul românesc cult si folcloric. Cu aleasă pretuire, Corneliu Vasile / Bucuesti

Am onoarea de a va aduce la cunostinta ca pe 18 nov. a.c. pe site-ul oficial al Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania a aparut articolul despre festivitatea de premiere la care ati participat ,,Romani cu care ne mandrim: Dumitru Puiu Popescu''.Textul poate fi citit la capitolul Informatii din breasla Uniunea Ziaristilor Profesionisti . Muguras Maria Petrescu

Desi departe, impartasim bucuria Dvs, meritata cu prisosinta. Sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatosi, sa aveti putere de munca, liniste sufleteasca si bucuria de a trai mereu sentimentul ca faceti ceva maret pentru semenii Dvs. Ionel Marin

Calde felicitari, iubiti prieteni si colegi . Mult succes pe mai departe si innoite bucurii.
Pr.Prof.Dr. Theodor Damian / New York

Sincere felicitari ! Sunteti mari si buni ROMANI ! Bravo voua !
Iubirea, admiratia si prietenia noastra
Dr . Liliana si Marcel Ionescu

Va felicitam din toata inima pentru premiul obtinut . Îl meritati pe deplin. Suntem mandri ca un ziar romanesc a primit o asa frumoasa recunoastere din partea statului canadian. Mult succes in continuare si numai bine, va dorim cu drag de la Windsor. Herman Victorov

Felicitări Obervatorului, felicitări românilor de pretutindeni! Numai bine si gânduri frumoase din Spania! Încă odată felicitări Observatorului pentru distinctia primită ! Gabriela Sonnenberg

Ma bucur mult sa aud si sa aud asemenea vorbe minunate despre grupul de la Observatorul .
Felicitari si succes in continuare. George ROCA Rexlibris Media Group Australia

Tot respectul pentru "Observatorul" si pentru cei care îl slujesc prin munca lor asiduă! Felicitări tuturor pentru pretiosul premiu primit, expresie a calitătii revistei, rod al muncii grupului său redactional! Succes în activitatea dumnevoastră spre folosul românilor... canadieni si nu numai! Prof. Ion R. Popa, Craiova

Calde felicitari pentru premiu si pentru intreaga activitate a "Observatorului" . Am privit cu emotie imaginile si m-am simtit aproape prin simtire Inca un motiv pentru mandria de a fi roman. Felicitari domnule Puiu Popescu Sunt si eu cu voi si ma bucur. Adelaida Mateescu

Vă felicit din tot sufletul, am postat imagini de la ceremonie pe pagina mea de Facebook. Sunt mândră să public la Observatorul si vă respect pentru patriotismul de care dati dovadă si pentru perseverenta de a păstra un standard ridicat revistei! Toate cele bune, Adina Scutelnicu

Felicitari si va multumim ca ne sunteti alaturi cu gandul!!! Preluam si noi aceasta veste minunata! Daniela Soros redactor coordinator Romanian Global News / Bucuresti

Din tot sufletul felicitari pentru Observatorul , un grup de oameni speciali din diaspora noastra!
Stefana Bianu Presedinte RPER-Fr "Rencontres du Patrimoine Europe-Roumanie" Coordonator proiecte RPER - Ro www.patrimoniu-rper.com

Felicitari din tot sufletul pentru Distinctie si pentru tot ce faceti pentru spiritualitatea Romaneasca. Nu pot sa nu ma gandesc la ce va urma dupa ce generatia noastra nu va mai fi. Lasati - va urmasi demni de aceasta cauza. Cu drag Anghel Dogariu General Manager - SC Dentotal Protect Bucuresti

Aprecierea activitătiia ziarului Dvs. vi se datoreste direct si în totală exlusivitate Dvs. pentru modul în care desfăsurati această deosebit de importanta activitate de unire a spiritelor românesti din diasporă cu cele din tară. Eforturile profesionale si financiare îsi regăsesc o satisfactie bine meritată si pentru colaboratorii Dvs. Personal, pot spune fără nici o ezitare că sunt bucuros de apreciarea care s-a acordat ziarului Dvs si tot odată sunt mândru că pot fi unul dintrecolaboratorii ziarul Dvs. care si-a căstigat o pozitie bine cunoscută nu numai în Canada ci si în alte tări. Ziarul Dvs. este urmărit cu mult interes în Germania, Israel, Franta ca să nu mai vorbesc de cei din tară ce vă urmăresc activitatea cu deosebit de mult interes.. Vă urez numai bine si mult succes pe mai departe. Cu deosebit respect consideratie si, asa cum am mai spus mai sus, cu mândria de a fi unul dintre colaboratorii ziarului Dvs. Dr. Alex Berca SUA

Felicitari pentru inalta distinctzie primita de Observatorul! M-a impresionat dosarul manifestarilor de pana acum. Un adevarat corn al abundentzei! Al dvs Prof.Dr. Stefan Stoenescu din Ithaca NY

Felicitari pentru acest Mare Premiul obtinut va admir pentru daruirea cu care tineti o flacara aprinsa de atata vreme. Prof. Dr.Gheorghe Manolea

Sincere felicitari pentru onorantul premiu pe care l-a primit Observatorul. Sunt mandru sa ma consider si eu, cumva, partas la bucuria generala. Grupul de la Observatorul aduc Romania mai aproape de sufletul celor plecati in lume si totodata ne spun noua,celor de acasa, ca tara de adoptie i-a primit ca pe fiii ei. Marturii stau distinctiile pe care Canada le-a conferit de-a lungul anilor, "fenomenului Observatorul", in ansamblul sau.
Doresc sa transmit tuturor romanilor care prin participarea la actiunile organizate de OBSERVATORUL dau sens cultural dorului si dragostei de tara, cele mai sincere urari de sanatate si belsug, iar OBSERVATORULUI multi ani de viata intru cinstirea frumoasei alaturari de simboluri nationale: tricolorul romanesc si frunza rosie de artar.
Cu deosebit respect, Marian TUDOR /Bucuresti

Felicitări, dragi prieteni.Suntem mândri de voi, cei care tineti flacăra aprinsă a culturii române. Vă doresc din inimă să aveti sănătate, putere de muncă si inspiratie pentru a duce mai departe lumina lumina Limbii Romnâne.Cu doriri de bine, Al.Florin Tene, presedintele Ligi Scriitorilor Români, membru corespondent al Academiei Americană Română de Stiintă si Artă.

Mă simt onorat si, în acelasi timp, sunt fericit că românii mei, la mii de kilometri depărtare de plaiul mioritic, au o activitate cultural-artistică de exceptie, prilej minunat de-a vă felicita din toată inima si a vă trimite din partea mea cele mai sincere sentimente de admiratie si prietenie frătească. Vă salut! Vă îmbrătisez,MARIN VOICAN GHIOROIU

Ben Todica / Radio Romania Melbourne - Am primit cu mare bucurie vestea ca o revista draga noua si editorul ei, prietenul Puiu Popescu, au primit inalte si apreciate distinctii de la oficialitatile canadiene. Multi si fructuosi ani in continuare dragilor.

BRAVO!!!. Ma bucur alaturi de intrega redactie si colaboratorii dstra pentru atentia pe care va o acorda autoritatile si in special pentru DIPLOMA cu care va invredniceste cu acest prilej si pe care o meritati pe deplin. Totul ma bucura. Felicitari! Salutari din Tara Sfanta, Iosef-Ioju Haimovici.

Julia Kakus / Germania ; Felicitari din toata inima pentru aceasta realizare. Nu este usor de a mentine echilibrul intre identitatea radacinilor vechi si cel al noilor lastare. Un arbor cultural, care si-ar pierde frumusetea frunzelor daca i s-ar strangula coloritul multicultural de care beneficiaza. Fie sa va bucurati si in viitor de succesul perpetuarii valorilor nascute din izvorul tolerantei si frumosului! Cu cele mai bune ganduri.

Sorin Marinescu /Forester & Associates Toronto ; Va felicit din toata inima pentru daruirea si pasiunea cu care ati construit si ati coordonat aceasta minunata organizatie numita "Observatorul". Este cea mai insemnata realizare de promovare si stimulare a culturii noastre in Canada. Si zau ca avem nevoie de recunoastere ! Putini romani au realizat ceeace d-voastra ati realizat. Sunt atatea valori printre romani, care de acum inainte vor putea avea un start pe masura atat in Romania cat si aici. Ma bucur ca activitatea d-voastra si a cenaclului a fost recunoscuta, apreciata si premiata de catre autoritattile locale. Va felicit din toata inima si ma bucur alaturi de d-voastra! Cu tot respectul.





Observator    11/25/2014


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian