Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Romïżœnii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivïżœ 2024
Articole Arhivïżœ 2023
Articole Arhivïżœ 2022
Articole Arhivïżœ 2021
Articole Arhivïżœ 2020
Articole Arhivïżœ 2019
Articole Arhivïżœ 2018
Articole Arhivïżœ 2017
Articole Arhivïżœ 2016
Articole Arhivïżœ 2015
Articole Arhivïżœ 2014
Articole Arhivïżœ 2013
Articole Arhivïżœ 2012
Articole Arhivïżœ 2011
Articole Arhivïżœ 2010
Articole Arhivïżœ 2009
Articole Arhivïżœ 2008
Articole Arhivïżœ 2007
Articole Arhivïżœ 2006
Articole Arhivïżœ 2005
Articole Arhivïżœ 2004
Articole Arhivïżœ 2003
Articole Arhivïżœ 2002


TVR Internațional a lansat concursul: „România vacantelor tale"

Românii din întreaga lume pot câstiga o vacantă la Cheile Grădistei

În această vară, echipa TVR Internațional vă oferă posibilitatea de a câștiga o vacanță în România, pentru a vă reaminti de locurile minunate de acasă și a redescoperi farmecul țării natale.
Pe 29 iulie, de Ziua Imnului Național, TVR Internațional lansează concursul “România vacanțelor tale”. Oriunde v-ați afla în lume, dacă vă este dor de România și vă doriți să petreceți aici un concediu de neuitat, puteți câștiga un sejur de vis la munte, participând la concursul postului TVR Internațional.
Dacă sunteți telespectatorul nostru și aveți peste 18 ani, vă puteți înscrie în perioada 29 iulie - 21 septembrie la concursul de pe pagina de Facebook a TVR Internațional pentru a câștiga un sejur de 6 nopți cu pensiune completă, la complexul turistic “Cheile Grădiștei” din Moieciu-Fundata, județul Brașov. Sejurul este acordat unei familii formate din doi adulți și unul-doi copii minori.
Tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina de Facebook a TVR Internațional, să dați like și să postați aici o fotografie reprezentativă din cea mai frumoasă vacanță pe care ați petrecut-o în România. Apoi, să ne spuneți, în cel mult 10 rânduri, motivele pentru care aceea a fost o vacanță deosebită.
Cea mai surprinzătoare fotografie cu povestea ei va fi premiată cu o vacanță pentru întreaga familie, la munte, în complexul “Cheile Grădiștei” din județul Brașov. Perioada exactă a sejurului va fi decisă de către câștigător împreună cu proprietarii complexului turistic.
Concursul face parte din campania cu același nume demarată de TVR Internațional - ce are ca scop promovarea turismului autohton în rândul românilor de dincolo de granițe. Astfel, de-a lungul celor aproape două luni de campanie, TVR Internațional va publica pe site-ul tvri.tvr.ro galerii cu fotografii din zona turistică Cheile Grădiștei, precum și articole despre potențialul turistic al zonei, servicii și facilități,despre tipurile de activități sportive disponibile pentru turiști, toate puse în contextul general al creșterii și dezvoltării respectivei regiuni, mai ales din punctul de vedere al turismului ecologic și rural.

Câștigătorul concursului va fi anunțat pe 24 septembrie, în direct la TVR Internațional, în intervalul 22.00-23.00 (ora României), în emisiunea “Investiți în România!” moderată de Sorin Burtea.
Nu întâmplător, echipa emisiunii “Investiti în România!” a obtinut vara aceasta premiul special pentru promovarea României ca destinatie turistică, la cea de-a X-a ediție a Galei “Margareta de Aur”, un eveniment ANTREC, care a avut loc la sfârsitul lunii iunie.
Urmăriți pagina de Facebook a TVR International si site-ul tvri.tvr.ro pentru a afla regulamentul concursului, precum si alte informatii.





Mariana Rusen    7/29/2014


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian