Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


De vorba cu Darren B. Rankins

Daniela Voicu: Când a început pasiunea pentru poezie?
Darren B. Rankins: ,,A fost nu înainte de vârsta de 20 de ani, când am realizat cât de minunată este viata mea si lucrurile care mă înconjoară.”

D.V.: Când ati publicat prima poezie, cine v-a îndrumat?
D.B.R.: ,,Am publicat prima mea poezie când eram la colegiu la MTSU, în Frog Pond a Haiku Chapbook, iar Spiritul Sfânt m-a inspirat să scriu.”

D.V.: Câte cărti ati publicat?
D.B.R.:,,Am publicat trei cărti si lucrez la a patra -"Pure Thoughts Vol.1-4."”

D.V.: Este o meserie să fii poet?
D.B.R.: ,,Este întotdeauna o meserie când încerci să stai concentrat pe cuvinte, să poti să exprimi cititorilor, pasiunea ta de a scrie, care te ajută să le arăti, cum este lumea prin cuvintele tale.”

D.V.: Am înteles că ati dedicat foarte mult din viata dumneavoastră actiunilor caritabile, care sunt acestea?
D.B.R.: ,,Sunt atât de multi pe care i-am ajutat cu bani, iar în timpul meu liber am făcut voluntariat: Crucea Rosie, March of Dimes, Lung Walk, Cystic Fibrosis, Habitat for Humanity, Salvation Army as a Bell Ringer, Martin Luther King March, Nashville Rescue Mission, Cancer Walk, Leukemia & Lynphoma Society, Heart Walk, am scris chiar un poem si l-am trimis la Casa Albă....si multe altele.”

D.V.: Aveti colaborări internationale?
D.B.R.: ,,Pentru moment nu am colaborari internationale, doar prin intermediul internetului.”

D.V.: Ce rol joacă familia în viata dumneavoastră?
D.B.R.: ,,Sunt primul din familia mea, care a scris, iar familia joaca un rol important în viata mea. Ca să aflati mai multe despre mine, vizitati website-ul: www.purethoughts.info.”

D.V.: Poezia salvează omenirea?
D.B.R.: ,,Nu, nu ne putem salva pe noi însisi, doar luptând în credinta în Isus Christos. Poezia mea inspiră si mă rog, să pot ajuta vietile oamenilor într-un mod pozitiv.”

D.V.: Ce planuri de viitor aveti?
D.B.R.: ,,Dacă as avea mai multi bani, mi-ar plăcea să călătoresc în jurul lumii, să fotografiez sau să scriu despre minunatii oameni si locuri pe care le-as întâlni. Mă rog pentru asta în fiecare zi.”

D.V.: Puteti da un sfat tinerilor poeti?
D.B.R.: ,,Tinerii trebuie să continue să muncească din greu si să meargă la scoală, să aibă cât mai multă educatie.
Urmează-ti visele muncind si stând concentrat numai pe lucrurile pozitive si nu negative!”

...........................................................................................................................................................




Darren Barnard Rankins s-a născut din părintii James William și Barbara E. Rankins pe 24 septembrie 1966, în Rutherford, Tennessee. El este al șaselea copil din șapte: o sora, Maxine, și cinci frați: Iacov, Kerry, Kevin, Felix, și Vernon.
Darren locuieste în Murfreesboro, Tennessee. În plus, față de serviciul cu normă întreagă, are patru copii minunati pe care îi iubește foarte mult: Joshua, Michael, Ashley și Amy. Unele dintre marile sale experiențele de învățare, au venit de la copiii săi mici.
Darren este un poet foarte talentat. El si-a început cariera scriind în clasa a șasea. A devenit cu adevărat încântat de poezie atunci când, MTSU directorul Honors Program, Papa Ioan Paul al Montgomery a sugerat ca Darren să ia parte în 1994, la MTSU Poetry Slam. Aceasta a fost prima lui ocazie de a împărtăși poezia sa cu alți scriitori într-un cadru informal. Apoi a început să prezinte poemele sale editorilor, apărând în mai multe reviste și ziare.
Darren a început să scrie poezie creștină, simtind o chemare spre Dumnezeu. A vrut să găsească o cale în care credinta să aibă un impact mai mare între cititori si poemele sale, așa că a schimbat scrisul din hobby, în propria-i afacere. El a numit ,, Pure thoughts” afacerea sa în 1995.
Si-a extins talentul creând tricouri crestine. Multe dintre tricouri contin pe lângă poeme, versete din Biblie, pentru a sublinia importanța credintei din poemele sale.
Chiar dacă este important pentru Darren să câstige bani pentru a-si sprijini familia, el încearcă să găsească cauze bune pentru a sprijini si alti oameni. A vândut sau donat peste 5.000 de tricouri la nivel mondial. Darren are o convingere fermă, că el poate să schimbe viața oamenilor, ajutându-i să audă cuvântul lui Dumnezeu. A luptat cu greutățile din viața sa proprie, care i-au dat putere și empatie pentru a fi sensibil la nevoile altor oameni din jurul lui.
El va continua să scrie poezie pentru a răspândi cuvântul lui Dumnezeu pentru alții. Așa cum numele său devine mai cunoscut, el speră să-și extindă afacerea. Continuă să proiecteze tricouri și iubește să găsească noi modalități de a împărtăși proiectele sale cu comunitatea.
(www.purethoughtsmagazine.net, www.purethoughts.info, Darren B. Rankins pe facebook)






Daniela Voicu    11/11/2012


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian