Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Campania umanitară “Salvăm un profesor, salvăm generatii!”


Campania umanitară “Salvăm un profesor, salvăm generatii!” este initiată de către Universitatea Bucuresti si are drept scop ajutorarea dnei conf. univ. dr. Adela Rogojinaru, cadru didactic al Facultătii de Litere si director al departamentului de Stiinte ale Comunicării din cadrul UB, diagnosticată cu o boală foarte gravă, cancer de piele cu metastaze multiple, care are nevoie urgentă de o sumă de bani pentru efectuarea tratamentului cu citostatice, ce nu este compensat, deocamdată, de către Ministerul Sănătătii din România. Prezint mai jos integral comunicatul de presă al Universitătii Bucuresti emis în acest scop si care poate fi citit pe site-ul institutiei anterior amintite la adresa: http://media.unibuc.ro/ub-live/campa...lvam-generatii

Putin câte putin, cred că putem strânge împreună suma de care atâta nevoie doamna profesoară Rogojinaru, ajutând, astfel, un om aflat în aceste momente pe pragul critic dintre viată si moarte!

“Universitatea din Bucuresti anuntă astăzi, prin decizia Consiliului de Administratie, campania umanitară de strângere de fonduri pentru un membru marcant al comunitătii sale academice, dna Adela Rogojinaru, conferentiar doctor la Facultatea de Litere.

Vă cerem sprijinul financiar pentru dna profesoară Adela Rogojinaru, om cultivat si drept, de o onestitate si o decentă remarcabile, bun specialist si bun dascal totodată, si, în egală măsură, apropiată de studenti. În aproape 20 de ani de activitate universitară, a pregătit mii de studenti în domeniul Comunicării si Relatiilor Publice si a muncit cu foarte multă dedicatie pentru învătământul universitar.

Doamna profesoară Adela Rogojinaru a fost diagnosticată cu cancer de piele cu multiple metastaze, o boală care poate fi tratată printr-o interventie agresivă cu citostatice Zelboraf. Tratamentul cu citostatice recomandat în regim de urgentă este de ultimă oră si acordă 80% sanse ca tumora să se restrângă si durerile să se diminueze considerabil. Solutia imediată pentru tratament este aducerea în tară a dnei Adela Rogojinaru cu sprijinul Universitătii din Bucuresti si internarea si administrarea de urgentă a citostaticului Zelboraf. Acest medicament nu este încă introdus pe lista medicamentelor compensate, fapt care conduce la un cost total al tratamentului si al spitalizării de 15.000 de euro pe lună. Tratamentul durează în jur de 6 luni, costul integral ajungând la suma de 90.000 de euro.

Facem un apel către întreg mediul academic, la specialistii din domeniu, la mediul de afaceri, la fostii săi studenti, ca si la toti cei care pot sustine, cu orice contributie financiară, tratamentul de chimioterapie, cu reale sanse de reusită, datorită citostaticului performant.

Donatia se poate face în conturile:
CONT LEI: RO19INGB0000999903185855,
CONT EURO: RO12INGB0000999903185496
Titular de cont: Lucia Astratinei, nepoata doamnei profesoare Adela Rogojinaru
COD SWIFT: INGBROBU, deschise la banca ING BANK N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48, Sector 1, 011745, București, România.

Adela Rogojinaru este doctor în filologie, conferentiar la Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti, director al departamentului de Stiinte ale Comunicării, sef de colectiv la specializarea Comunicare si Relatii Publice. Pe lângă experienta didactică de peste 25 de ani, detine expertiză în programe ale Uniunii Europene, are experientă internaională în domeniul Relatiilor Publice si Comunicării Organizationale si este autor si coordonator al unor volume de profil.
Este director executiv în Boardul EUPRERA (European Public Relations Education and Research Association), presedinte al sectiei de Comunicare Strategică si Organizatională al ECREA (European Communication Research and Education Association), membru în Juriul de Onoare al ARRP (Asociatia Română a Profesionistilor în Relatii Publice), membru al ICA (International Communication Association) si membru al IAMCR (International Association for Media and Communication Research). “







Magdalena Albu    9/7/2012


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian