Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Romïżœnii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivïżœ 2024
Articole Arhivïżœ 2023
Articole Arhivïżœ 2022
Articole Arhivïżœ 2021
Articole Arhivïżœ 2020
Articole Arhivïżœ 2019
Articole Arhivïżœ 2018
Articole Arhivïżœ 2017
Articole Arhivïżœ 2016
Articole Arhivïżœ 2015
Articole Arhivïżœ 2014
Articole Arhivïżœ 2013
Articole Arhivïżœ 2012
Articole Arhivïżœ 2011
Articole Arhivïżœ 2010
Articole Arhivïżœ 2009
Articole Arhivïżœ 2008
Articole Arhivïżœ 2007
Articole Arhivïżœ 2006
Articole Arhivïżœ 2005
Articole Arhivïżœ 2004
Articole Arhivïżœ 2003
Articole Arhivïżœ 2002








 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
Iarna aceasta ne aduce un nou Hotel de Gheată, la Bâlea Lac

După doi ani de pauză, deterrninată de măsurile restrictive impuse de autorităti în contextul pandemiei mondiale de Covid - 19 “Hotel of Ice”, conceptul de marketing ce a marcat activitatea turistică din sezoanele de iarnă ale ultimilor ani în zona Bâlea Lac, va reveni. Nu peste mult timp, în cea mai cunoscută căldare glaciară a Masivului Făgăraș, pasionații de călătorie, aer curat, munte și adrenalină se vor putea bucura de cel mai nou Hotel de Gheață, unicul obiectiv de acest fel din Europa de Sud-Est.

Cel de-al șaisprezecelea sezon al Proiectului de Marketing Turistic “Hotel of Ice – Bâlea Lac” va avea ca temă Europa, astfel că fiecare cameră a viitorului hotel va purta numele unei capitale din Bătrânul Continent. De asemenea, decorațiunile ce vor fi întâlnite în camere și în celelalte locuri din Hotel of Ice, vor duce oaspeții cu gândul la frumoase locuri, simboluri sau obiective importante din țările europene.
Asemeni structurilor edificate în sezoanele trecute, Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac va găzdui un bar și un restaurant, unde cei interesați vor putea consuma diverse mâncăruri sau băuturi, ce vor fi servite în diverse pahare si farfurii din gheață.
Chiar dacă la Bâlea lac iarna și-a intrat pe deplin în drepturi, construcția noului hotel va fi demarată doar atunci când stratul de zăpadă va fi suficient de consistent și grosimea gheții formată pe lacul Bâlea va depăși 20 de centimetri. Hotelul de Gheață va fi construit din “cărămizi” de gheață și zăpadă întărită cu apă.

Dacă conditiile meteorologice vor fi favorabile, primi oaspeți ai Hotelului de Gheață Bâlea Lac din sezonul 2022 – 2023 vor sosi în Ajunul Crăciunului.
Initiatorul Proiectului de Marketing Turistic “Hotel of Ice Bâlea Lac”, Arnold Klingeis, ne-a informat ca încă se lucrează la ultimele detalii referitoare la forma viitorului obiectiv. “Cel mai probabil, va fi o structură modulară, formată dintr-un hol central (unde va fi amenajat barul si vor fi amplasate mesele restaurantului), și mai multe camere tip “igloo”, conectate între ele prin mici coridoare. În câteva zile, echipa de arhitecți va finaliza munca de creație cu designul camerelor si împreună vom stabili forma finală”, spune Arnold Klingeis.
Hotelul de Gheata promoveaza peisajele unice de iarna oferite de versantul nordic al impunatorului lant a Muntiilor Fagaras unde zapada se mentine pana in luna Iunie si atrage mii de turisti in zona Sibiului, devenind o atractie deasebita si pentru turisti straini. Dupa doi ani de restrictii hotelul a inregistrat in ultimile saptamani peste 500 de rezarvari in mare parte din Anglia dar si din multe alte tari din Europa, Orientul Mijliciu si cateva zeci de rezervari din Romania.
De asemenea, dorim să vă informăm că există intenția ca alături de hotel să fie construită si Biserica de Gheată la margina lacului Balea.

Pentru informatii va rugam sa ne contactati la tel. 0726-234417, la adresa de email
office@hotelofice.ro sau vizitati www.hotelofice.ro!


Silvia Calin





Silvia Calin     11/22/2022


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian