Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2023
Articole Arhivă 2022
Articole Arhivă 2021
Articole Arhivă 2020
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002
 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 
De vorba cu Darren B. Rankins

Daniela Voicu: Când a început pasiunea pentru poezie?
Darren B. Rankins: ,,A fost nu înainte de vârsta de 20 de ani, când am realizat cât de minunată este viata mea si lucrurile care mă înconjoară.”

D.V.: Când ati publicat prima poezie, cine v-a îndrumat?
D.B.R.: ,,Am publicat prima mea poezie când eram la colegiu la MTSU, în Frog Pond a Haiku Chapbook, iar Spiritul Sfânt m-a inspirat să scriu.”

D.V.: Câte cărti ati publicat?
D.B.R.:,,Am publicat trei cărti si lucrez la a patra -"Pure Thoughts Vol.1-4."”

D.V.: Este o meserie să fii poet?
D.B.R.: ,,Este întotdeauna o meserie când încerci să stai concentrat pe cuvinte, să poti să exprimi cititorilor, pasiunea ta de a scrie, care te ajută să le arăti, cum este lumea prin cuvintele tale.”

D.V.: Am înteles că ati dedicat foarte mult din viata dumneavoastră actiunilor caritabile, care sunt acestea?
D.B.R.: ,,Sunt atât de multi pe care i-am ajutat cu bani, iar în timpul meu liber am făcut voluntariat: Crucea Rosie, March of Dimes, Lung Walk, Cystic Fibrosis, Habitat for Humanity, Salvation Army as a Bell Ringer, Martin Luther King March, Nashville Rescue Mission, Cancer Walk, Leukemia & Lynphoma Society, Heart Walk, am scris chiar un poem si l-am trimis la Casa Albă....si multe altele.”

D.V.: Aveti colaborări internationale?
D.B.R.: ,,Pentru moment nu am colaborari internationale, doar prin intermediul internetului.”

D.V.: Ce rol joacă familia în viata dumneavoastră?
D.B.R.: ,,Sunt primul din familia mea, care a scris, iar familia joaca un rol important în viata mea. Ca să aflati mai multe despre mine, vizitati website-ul: www.purethoughts.info.”

D.V.: Poezia salvează omenirea?
D.B.R.: ,,Nu, nu ne putem salva pe noi însisi, doar luptând în credinta în Isus Christos. Poezia mea inspiră si mă rog, să pot ajuta vietile oamenilor într-un mod pozitiv.”

D.V.: Ce planuri de viitor aveti?
D.B.R.: ,,Dacă as avea mai multi bani, mi-ar plăcea să călătoresc în jurul lumii, să fotografiez sau să scriu despre minunatii oameni si locuri pe care le-as întâlni. Mă rog pentru asta în fiecare zi.”

D.V.: Puteti da un sfat tinerilor poeti?
D.B.R.: ,,Tinerii trebuie să continue să muncească din greu si să meargă la scoală, să aibă cât mai multă educatie.
Urmează-ti visele muncind si stând concentrat numai pe lucrurile pozitive si nu negative!”

...........................................................................................................................................................
Darren Barnard Rankins s-a născut din părintii James William și Barbara E. Rankins pe 24 septembrie 1966, în Rutherford, Tennessee. El este al șaselea copil din șapte: o sora, Maxine, și cinci frați: Iacov, Kerry, Kevin, Felix, și Vernon.
Darren locuieste în Murfreesboro, Tennessee. În plus, față de serviciul cu normă întreagă, are patru copii minunati pe care îi iubește foarte mult: Joshua, Michael, Ashley și Amy. Unele dintre marile sale experiențele de învățare, au venit de la copiii săi mici.
Darren este un poet foarte talentat. El si-a început cariera scriind în clasa a șasea. A devenit cu adevărat încântat de poezie atunci când, MTSU directorul Honors Program, Papa Ioan Paul al Montgomery a sugerat ca Darren să ia parte în 1994, la MTSU Poetry Slam. Aceasta a fost prima lui ocazie de a împărtăși poezia sa cu alți scriitori într-un cadru informal. Apoi a început să prezinte poemele sale editorilor, apărând în mai multe reviste și ziare.
Darren a început să scrie poezie creștină, simtind o chemare spre Dumnezeu. A vrut să găsească o cale în care credinta să aibă un impact mai mare între cititori si poemele sale, așa că a schimbat scrisul din hobby, în propria-i afacere. El a numit ,, Pure thoughts” afacerea sa în 1995.
Si-a extins talentul creând tricouri crestine. Multe dintre tricouri contin pe lângă poeme, versete din Biblie, pentru a sublinia importanța credintei din poemele sale.
Chiar dacă este important pentru Darren să câstige bani pentru a-si sprijini familia, el încearcă să găsească cauze bune pentru a sprijini si alti oameni. A vândut sau donat peste 5.000 de tricouri la nivel mondial. Darren are o convingere fermă, că el poate să schimbe viața oamenilor, ajutându-i să audă cuvântul lui Dumnezeu. A luptat cu greutățile din viața sa proprie, care i-au dat putere și empatie pentru a fi sensibil la nevoile altor oameni din jurul lui.
El va continua să scrie poezie pentru a răspândi cuvântul lui Dumnezeu pentru alții. Așa cum numele său devine mai cunoscut, el speră să-și extindă afacerea. Continuă să proiecteze tricouri și iubește să găsească noi modalități de a împărtăși proiectele sale cu comunitatea.
(www.purethoughtsmagazine.net, www.purethoughts.info, Darren B. Rankins pe facebook)


Daniela Voicu    11/11/2012


Contact:

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian